Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? (lent több infó)

Mit tegyek? (lent több infó)

Figyelt kérdés

Nem tudom mi legyen velem, már nem bírom az életet 18 éves srác vagyok és az egész az általános iskolában kezdődött ahol alsóban terrorizáltak majd felsőbe átmentem egy másik iskolába ahol ugyan úgy terrorizáltak lelkileg és fizikailag minden nap. Ez addig fajult hogy akkoriban nem éreztem semmi mást csak dühöt otthon idegbeteg voltam minden nap, jó tanuló voltam magatartásommal nem volt sose problémám akkoriban, aztán középiskolás lettem ahol megfogattam hogy nem leszek olyan mint az általános iskolában és nem hagyom magam, a középiskola jó is volt mindenkivel jóban voltam csak volt egy kis baj hogy hosszú távon mindig mindenkit megbántottam és eltávolodtak tőlem amit nagyon megbántam, aztán elkezdek cukkolni de nem úgy mint az általános iskolában csak cukkoltak amit pár hónap alatt abba is hagytak. Aztán 2. évben gyakorlatra is kellett menni a szakmám miatt ami eleinte jó is volt de volt egy munkatársam aki drogos volt és terrorizált engem is meg a többi tanulót akik ott voltak. Majd sorra kezdtem mindenkit megbántani osztálytársak,rokonok,munkatársak. Aztán egyszer csak annyira összegyűlt bennem minden(terrorizálás,a múlt,hogy nem éreztem magam jól a gyakorlati helyemen de nem mehettem el onnan,meg ilyenek hogy egyik reggel gyógyszereket vettem be és mikor már szédültem és rosszul voltam akkor döbbentem rá hogy ezt nem akartam, így felkeltettem a faterom és ő hánytatott meg tejet itatott velem és figyelt rám( ezt hogy megpróbáltam öngyilkos lenni csak ő tud róla). Utána kezdett minden jól menni kirúgták a drogos munkatársam, a suliban is minden jól ment, a családdal is szoros lett a kapcsolatom. Viszont valami hiányzott hogy sose voltak barátaim, barátnőm pedig jó fejnek tartottak és helyesnek is, nem vagyok ronda. Aztán befejeztem a sulit lassan 1 éve és ott dolgozom ahol a gyakorlatom volt de azóta megváltozott bennem valami(kísérlet után) hogy félek hogy elvesztem a szüleim fiatalon vagy a tesómat, hogy nem lesznek barátaim és barátnőm, egyfolytában az öngyilkosságra gondolok meg arra hogyan ölném meg azokat akik bántottak, ritkán ha ez mind bennem van és nem bírom akkor vagdosom magam(nem vagyok emós) sokat parázok ezeken és inkább megölném magam csak nehogy átéljem ezeket. Volt hogy ütöttem magam meg tárgyal kék-zöldre amit nem tudom hogy miért csináltam. Én nem voltam sose ilyen lehet hogy ez a terrorizmus miatt lettem ilyen? Most is azon gondolkozom hogy megöljem magam.

Még leírom hogy milyennek tartom magam:

-gyorsan változik a hangulatom

-régebben befordulós voltam de ez már kicsit változott

-fogékony vagyok az öngyilkosságra és azon bellül is a begyógyszerezésre

-szeretnék mindig a középpontban lenni

meg még sorolhatnám

Ha van kérdésetek írjatok nyugottan

Nekem az lenne hogy szerintetek azért vagyok ilyen mert ez volt általános iskolában meg hogy forduljak pszihológushoz?

Csak az a baj hogy jól tudom relyteni ezeket szóval a szüleim nem tudnak ezekről hogy ilyen hajlamaim vannak most is.

2014. febr. 21. 01:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ööö... Azt a kísérletes részt nem értem. Ilyenkor gyakran az önelfogadás hiány a fő para, szal, asszem, ha elfogadod magad, nem gondolkodsz ilyeneken, igyekszel olyan tevékenységeket beiktatni az életedbe, amik msfele terelnek, azok közül, amik visszafele hoznak ide, a kiiktathatót kiiktathatod, az önképed is javulna, és a jó hangulat egyben kihatva a jó önképre kihatna a személyiségre is. A legszarabb dolog, amit tehetsz, ha elkezdesz rágódni a múltadon+értékrendet illesztesz magadra nemsablon gyerekkor után. Fogadd el, hogy ez van, ami nem tetszik, kezeld problémaként, ellenfélként, amit legyőzöl, kutyadákója, de ezt tedd higgadtan, mert ha ráparázol, gyakrabban beugrik, és visszarántja a hangulatod is, ami nem segít. És ez az öngyilkosos duma már uncsi, hülyeség, ne csináld. Az azt jelentené, hogy feladod a problémával szemben, ergo vesztes vagy. Ha nem adod fel, nyerhetsz, és ki tudja, mi vár. A föld alatt max pár kukac, amik Big Mac-eznek az epédből.
2014. febr. 21. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!