Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beteg lehetek szerintetek?...

Beteg lehetek szerintetek? (info Lent)

Figyelt kérdés
hipohonder vagyok és "véletlenul" olvastam az agyhártyagyulladásról és mostanában hátul szokott fájni a fejem egy pontba rovid idejig + a testemen is szokott fájni egy pontban+ néha tisztára elálmosodom mitöl lehet PLEASE HELP
2009. dec. 13. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:

énis hipohonder vagyok és mikor elolvasok ieneket nekem is elöjönnek a tünetek..

de már rájöttem h nem vagyok beteg csak bebeszélem magamnak..még nyáron olyan rohamaim voltam meg sirtam meg miden mert ugye bebeszéltem magamnak ezt azt..

szval te se vagy beteg CSAK BEBESZÉLED MEGADNAK NYUGODJ MEG!!

2009. dec. 13. 16:32
 2/6 A kérdező kommentje:
HUH THANX VERRY
2009. dec. 13. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha agyhártyagyulladásod lenne, akkor az magas lázzal járna mindenképp. Viszont fordítva is igaz, a láztól meg fájhat az ember feje. Szerintem nincs kutya bajod sem, amúgy én is hipochonder vagyok. Elálmosodni is szoktam, szerintem az időtől, szóval nyugi.
2009. dec. 13. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
énis hipochonder vagyok sajnos 17 évesen... próbáld meg elhinni hogy nem vagy beteg, én kb félévente tetőtől talpig kivizsgáltatom magam minden orvossal, attól megnyugszom.
2009. dec. 13. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
téged nem istvánnak hívnak?XD
2009. dec. 16. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
nem :D
2009. dec. 17. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!