Hogy lehetek a héten beteg?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem helyes, de ki akarom iratni magam a héten az orvossal. Úgyis minden évben csak egyszer-kétszer vagyok beteg, és most eldöntöttem, hogy pihenek egy kicsi.
Mit mondjak az orvosnak, ha elmegyek? (gondolom ti is voltatok már így)
2010. nov. 29. 12:28
1/9 anonim válasza:
Hasmenés, hányás, fejfájás, stb. Ezek olyan tünetek amit nem tud megnézni. Biztos ír fel gyógyszert, azt meg nem kell kiváltani és kész. Azt mondja majd hogy vírus aztán kész.
2/9 anonim válasza:
mondd hogy hánytál és hasmenésed van:-)
azzal nem lehet menni dolgozni,vagy suliba.
de ha sulis vagy helyesebb lenne ha inkább mennél nehogy lemaradj.
3/9 anonim válasza:
azt vágod hogy még csak hétfő dél van, és máris pihenni akarsz?
hasmenést mondani azért tuti módszer, mert akkor nem gyanakszik az orvos komolyabb dologra, ami további vizsgálathoz vezetne.
4/9 anonim válasza:
Mondd azt h az előző éjszaka lázad volt (pl. 38 feletti). Rossz a közérzeted, hasmenésed van és pár napja fáj a torkod.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Nem baj, ha lemaradok, mert most elég jó jegyeim vannak, és haverom naponta mondja majd a leckét. Anyámnak ma mondtam, hogy nem megyek mert fáj a hasam, és hasmenésem volt. De még valahogy meg kell győzzem ma, hogy elengedjen orvoshoz..) Jöhetnek még a válaszok:)
2010. nov. 29. 12:55
6/9 anonim válasza:
12:55-ös vagyok.
Amúgy függ a doki alaposságától is. Ha túlbuzgó, akkor elküld rakat vizsgálatra, ha nemtörődöm típus, akkor rádnéz, max meghallgat aztán adja az igazolást.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Eddig csak akkor mentem hozzá, ha nagyon beteg voltam, lázam volt torokfájás, stb. Hasfájással, még nem, de meglátjuk.:)
2010. nov. 29. 13:02
8/9 A kérdező kommentje:
Nah ma délutános a doki, és kettő körül megyek. Ma, meg tegnap nem voltam. Mondom neki, hogy hasmenésem van, hányingerem meg fáj a fejem..) Remélem kiír.:)
2010. nov. 30. 10:50
9/9 A kérdező kommentje:
Nah kiírt a hétre. Azt mondta, hogy vírusos, fertőző gyomornemtudommim van.XD
2010. nov. 30. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!