Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetek beteg?

Hogyan lehetek beteg?

Figyelt kérdés
Nem érdekel, ha azt mondod, hogy MENNYÉL SULIBA! Tippeket szeretnék arra, hogy hogyan kaphatok torokgyulladást, vagy valami mást.
2010. nov. 24. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

De miért akarsz beteg lenni? Én most az vagyok. Köhögök, este lázas voltam, úgy fájt a fejem, hogy azt hittem szétreped, reszkettem, és a legjobb, hogy közben tanulnom kellene a vizsgáimra...

Örülj neki, hogy nem szenvedsz.

Ha annyira nem akarsz suliba menni, akkor kérd meg anyukád, hogy írjon ki pár napra. Vagy mondd, hogy hasmenésed van, azt úgy se ellenőrzi le senki.

De amúgy mellékesen megjegyzem, rád férne az iskola (pontosabban a tanulás).

2010. nov. 24. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Én is épp úgy érzem magam mint az első válaszoló, és rohadtul szenvedek. És mindjárt elsírom magam, hogy miért van nekem állandóan valami betegségem, mikor a nélkül is épp elég problémám van, amiket még egészségesen sem nagyon tudok megoldani. Úgyhogy örülj, hogy nincs semmi bajod.
2010. nov. 24. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát Én ma csak 10 percet vártam a buszra, és már folyik az orrom, fáj a torkom, és a fejem.
2010. dec. 1. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Kérj meg egy totál beteg embert,hogy köpjön vagy tüsszentsen rád!:)
2010. dec. 1. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Tegyél ki egy jó darab marhafelsálat egy hétre a konyhaasztalra. Aztán edd meg. :(

Hogy lehet ilyet kérdezni?

2010. dec. 1. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Igyál majdnem fagyott vizet ha mégy az orvoshoz másnap fuss egy csomót tuti,hogy sípolni fog a tüdőd ettől a futástól,a torkod is piros lesz picit..aztán ha meggyógyultál MENJÉL vagyis MENNYÉL SULIBA!!:)
2010. dec. 2. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Látod,látod jobb lenne suliba járnod de leginkább magyar órára menj be és akkor nem a menny-et írnád menj helyett....
2010. dec. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!