Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetek beteg, vagy...

Hogyan lehetek beteg, vagy lázas? Tudom hogy van ilyen kérdés de légyszi:

Figyelt kérdés
Segítsetek! Nem akarok hiányozni a suliból! Dokihoz sem akarok menni, csak úgy! Magas lázat szeretnék, mert tök szeretem amikor lázas vagyok....:) Légyszi tippeket adjatok! És nem kérek az oltogatásokból :P
2009. szept. 11. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Te hülye vagy??????
2009. szept. 11. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
szerintem te már beteg vagy, nincs semmi másra szükséged. és azt csinálunk amit akarunk, ha oltogatni akarunk hát azt tesszük!
2009. szept. 11. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
tudjuk, hogy iskoladolog, szánalmas próbálkozás...
2009. szept. 11. 23:14
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
fürödj meg, és vizesen ülj ki este az erkélyre:D garantáltan betegleszel másnap
2009. szept. 12. 00:37
 5/12 A kérdező kommentje:
nem azért akarok beteg lenni hogy ne kelljen suliba mennem hanem hogy egy kicsit érezni szeretném hogy törődnek velem...
2009. szept. 12. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
26%

Most nem azért, de mivan?? Kérdésedbe arról érdeklődsz hogy lehetnél beteg. Alá meg azt írod, hogy "Nem akarok hiányozni a suliból". MIVAN???

Amúgy a kérdésedre a válasz: Moss hajat és menj ki a hidegre vizes fejjel. Vagy vhogy kapd el a H1N1-et. Az magas lázzal jár...

2009. szept. 14. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

akkor most szereted ha lázas vagy, vagy a figyelmet akarod felkelteni?

mert ha az utóbb, akkor komolyan le kéne ülnöd beszélgetni a hozzátartozóiddal.

2009. szept. 14. 18:37
 8/12 A kérdező kommentje:
hiába beszélek a hozzátartozóimmal bármiről is, csak akkor vennék észre hogy itt vagyok, ha meghalnék:(
2009. szept. 14. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

akkor nem hinném, hogy a saját magad beteggé tétele a megoldás. gondolj abba bele, hogy egy lázas állapot maximum pár napig tarthat, tovább nem. utána ugyanúgy nem figyelnének rád. inkább próbálj meg valamilyen meglepő, provokatív dolgot tenni, esetleg költözz el, lépj le pár napra, de még mindig azt mondom, hogy próbálj meg velül előtte beszélni. egy higgadt, nyugodt pillanatban, amikor a legnagyobb az esély rá, hogy észreveszik, hogy miről beszélj. ha ez az utolsó esély sem jön be, akkor próbálj meg pár napra eltűnni az életükből, és esetleg hagyj egy levelet (ez hatásos szokott lenni), amiben röviden, tömören, és főként lényegre törően leírod, hogy mi a problémád, és hogy miért teszed most ezt. azt is írd meg, hogy nincs semmi bajod, de ez az ídő talán majd segít nekik, hogy elgondolkodjanak rajta, hogyan bánnak veled, és ha hazatértél beszélhettek újból.

sajnos van rá esély, hogy az első ijedtség után ugyanúgy folytatódik minden, akkor újra sokkolnod kell őket, de ha többször is megcsinálod, és hosszútávon nem használ, akkor ideje, hogy felkerekedj, s keress olyan embereket, akik foglalkoznak veled.

2009. szept. 14. 20:37
 10/12 A kérdező kommentje:
ahelyett hogy figyelnének rám, elhordanának a sárga földig, megvernének, különböző büntetéseket talánának ki... pedig jóformán már nem is lakok otthon csak magányosnak érzem magam:(
2009. szept. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!