Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Testképzavar? Vagy mi ez?

Testképzavar? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
nem vagyok sovány a mérleg is centis is mutatja ..176cm-hez 78-80kg vagyok(ingadozik )de sokszor ha beszólnak az utcán vagy eleve rossz napom van akkor ha tükörbe nézek kb 120kg-nak látom magam és annak ellenére,hogy az arcommal többnyire elégedett vagyok..mikor sértegetnek és tükörbe nézek kifejezetten rondának látom magam..
2014. febr. 15. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy ma még vannak olyanok, akik csak úgy ráförmednek egy túlsúlyos emberre. Ma az már nem "menő", mivel mindennapos dolog az elhízás. Mellesleg neked nincs is akkora felesleged, hogy igazán kirívó legyél. Talán olyan ruhákat hordasz, ami nem előnyös számodra? Vagy miket mondanak?

Egyébként meg függetlenítened kellene magad mások véleményétől. Ismeretlenek "bókjai" nem kellene, hogy igazán mélyen érintsenek. Nem az vagy, aminek ők tartanak, hanem olyan, ahogy magadra tekintesz. Ha szépnek látod magad, az neked éppen elég. Elvégre te élsz ebben a testben.

2014. febr. 15. 18:28
 2/2 A kérdező kommentje:
próbálok az alakomhoz öltözni,hogy ne tűnjek még nagyobb darabnak..próbálom elhitetni magammal,hogy nem vészes meg nem lesz baj nem fognak beszólni de ahogy kilépek az utcára eltelik fél óra és már megkaptam..ilyenkor már esélytelen,hogy legalább az arcomat szépnek lássam..mert annyira elveszik azt a maradék önbizalmam ami inkább csak állönbizalom
2014. febr. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!