Jobb lett az életetek az antidepresszáns ill. a nyugtató elhagyása után?
Nem lett jobb. Én önszántamból hagytam abba, de így nagyon nehéz. Nekem sincs senkim..Nem tudom kezelni a szorongásaimat több év terápiával és gyógyszeres kezeléssel sem.
Nem akartalak elkeseríteni...
A tabletta addig hat, ameddig szeded, a gyógyuláshoz MEGFELELŐ (transzperszonális, vagy még inkább integratív) terápia szükséges. A terapeuták is különbözőek, szerencse is kell, hogy megtaláld a Neked megfelelőt.
Ha megtaláltad a hozzád illőt, három hónap alatt meggyógyulhatsz, visszaesés, vagy tünetváltás veszélye nélkül.
Jobb, abból a szempontból, hogy már nem vagyok zombi. Sokkal könnyebb lenne bekapni pár szem nyugtatót néha, hogy ne érdekeljen semmi, de inkább már azt sem iratok, mióta másodszorra is megpróbáltam megmérgezni magam az összes itthon fellelhető komolyabb gyógyszerrel, hígítóval kísérve. Mivel nincs elég önkontroll bennem, ezért inkább az orvost is nagy ívben elkerülöm. Így van időm mással foglalkozni, lehetőségem kibontakozni a szakmámban. Nekem sem nagyon vannak jó kapcsolataim, ezért másra koncentrálok.
Csak azt nem éled túl, ami a testi épségedet veszélyezteti. Hiába hagynak el, rúgnak ki, attól még megy az élet tovább. Lehet, hogy te magad kicsit lelassulsz, akár vissza is lépsz kettőt, de mint ahogy Supermario a nintendos játékban, a végén te is kénytelen leszel sodródni a játék menetével. Jöhetnek feladatok, lehetőségek arra, hogy javíts az életeden, meg arra is, hogy ronts rajta. Igyekezz kikerülni a kátyúkat, pl. a gyógyszereket, és akkor már nagy problémád nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!