Mennyire normális, ha 19 évesen már antidepresszánst és nyugtatót kell szednem?
Kezdő pánikbeteg vagyok, szorongok is. E mellett nagyon durva migrénes rohamaim is vannak, viszonylag gyakran
19l
Szintén 19 éves vagyok és én is antidepresszánst meg nyugtatót szedek. Azt tudni kell hogy a depresszió bármelyik élet korban kialakulhat, és az egyértelmű hogy kezelést igényel. Nem?
Szerintem a gyógyszerek szedése miatt vagy aggódó, sajnos sokan dilibogyóként tartják nyilván ami azért van mert vannak akik visszaélnek vele és drog ként használják, ez rontja a gyógyszerek hirnevét és meg bélyegzi a betegeket akik terápiás céllal használják.. Ne foglalkozz vele! Inkább az legyen előtted hogy neked sikerült a problémádra gyógyszeres megoldást találni, nem úgy mint aki kezeletlen és alkoholista, vagy az aluljáróban szurja magát, mert-e között ég és föld a különbség!
Semmi gond nincs ezzel, ez is egy betegség csak úgy mint a sok más többi, akár csak mint példáúl a magasvérnyomás ami szintén sok embert érint és gyógyszeres beavatkozást is igényel. Másrészt a depressziós epizód nem tart örökké és akkor nem lessz szükség a gyógyszerekre.
Ja, és még a migrénes fejfájás lehet ideg alapon is ezért lehetőleg próbálj meg nyugodtabb életmódot élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!