Azt mondják az öngyilkosság önzőség. Az nem önzőség, hogy "belekényszerítenek" az életbe, miközben én már nem akarnám?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 19:57
21/26 anonim válasza:
Okés írj nyugodtan :) hátha segít ha elmondod valakinek.. :)
22/26 anonim válasza:
Nekem az önzőségről más fogalmaim vannak..
23/26 anonim válasza:
Akármilyen beteg vagy kérdezö azért ne dobd el az életed. Gondolom gyógyithatatlan betegséged van ugye ? De fel a fejjel mert történhet csoda is. Azmeg jó dolog ha tudsz emberek közé járni dolgozni. Képzeld én is beteg vagyok nekem születési rendelenneségem van 80 % os és járok napi 4 órába szobaasszonyi feladatot látok el és a munkahelyem is megértö.
24/26 anonim válasza:
Most nagyon pesszimista leszek és ne vedd magadra kérdező, de ha fiú írta volna ki a kérdést, akkor is ilyen segítőkészek lennétek?
25/26 A kérdező kommentje:
Gyógyíthatatlan, de nem lehet benne meghalni, illetve meglehet, majd 10-20-30-40 év múlva a következményekbe.
Nem veszem magamra egyébként, nem szoktam.
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 12. 21:28
26/26 anonim válasza:
Én teljesen megértlek hiszen én már sajnos 4 öngyilkossági kisérleten vagyok túl!:( Most Novemberben kómában is voltam. Anorexiás is voltam és vagdosom magam.
Sajnos nekem is egy gyógyithatatlan betegségem van amitől egész életemben szenvedni fogok: gyengénlátó vagyok (nagyon rosszul látok asszem, hogy kb. 10%-ot) és egyben szinvak is!
Rettentően sajnálom ami veled történik!:( Ha tudok valamiben segíteni nyugodtan írj!
Üdv!:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!