Azt mondják az öngyilkosság önzőség. Az nem önzőség, hogy "belekényszerítenek" az életbe, miközben én már nem akarnám?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 19:57
11/26 anonim válasza:
Sokban egyet értek a 10-el,hiába a MÁSIK vagyok.
12/26 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
Én nagyon sokáig hittem egyébként, mertem hinni, bár nem kellett volna, de ez nem érdekes.
Elfogadom, hogy gyengeség, tényleg az vagyok most már.
2014. febr. 11. 20:46
14/26 anonim válasza:
Sajnálom ha így gondolod kedves kérdező!.. Azért gondolkodj el, nem szeretnél szerelmet?férjet?gyerkeket?anyának lenni?dolgozni?nyaralni?szép perceket, órákat?karácsonyt a családoddal? Sorolhatnám holnapig.
15/26 A kérdező kommentje:
Ja, mármint általánosságban. Nem most vágom az ereimet, ha ebben a pillanatban tenném, akkor nem a gép előtt ülnék.
2014. febr. 11. 20:55
16/26 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen én szerettem volna. De például arra, hogy saját családom legyen nem látok esélyt, egyébként állítólag meddő vagyok, vagyis meg van rá az esély, de ez most lényegtelen.
Dolgozni dolgozom (milyen fura ez így leírva, mármint ez a "dolgozni dolgozom") az kivételesen nem maradt ki az életemből :D
Jaj komolyan ez tiszta vicc, senkit nem érdekel.
2014. febr. 11. 21:02
17/26 anonim válasza:
Engem érdekel..még mindig az "öngyilkosság gyengeség" válaszoló vagyok. :) Nekem is nagyon-nagyon nehéz keserves életem volt és egyszer sem fordult meg a fejemben ez a marhaság! Persze mindenki más valaki hajlik rá valaki nem :(
18/26 A kérdező kommentje:
Mármint mi érdekel? És Te hány éves vagy?
2014. febr. 11. 21:11
19/26 anonim válasza:
Én a történetedre írtam, hogy érdekel..25 éves Nő
20/26 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Ha tényleg érdekel, holnap este megírom privátban, most túl fáradt vagyok a gondolkodáshoz, és kifolyik már a szemem, de holnap írok Neked. Jóéjt!:)
2014. febr. 11. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!