Miért nem bújik hozzám esténként a szerelmem?
Figyelt kérdés
Már a kapcsolatunk eleje óta ez van, többször is gondoltam arra, hogy nem szeret, de napközben meg néha megölel, szeretni látszik, aranyos, de estére mint aki elszigetelődik a saját világában.Mára már oda jutottunk, hogy fejjel lefelé alszik az ágyon, nem vágyik az ölelésemre, nem szereti, ha közeledek, azt mondja lenyomom az ágyról, pedig csak hozzá akarok bújni.Szexuálisan nincs semmi gond, de érzelmileg valami tuti nincs rendben, egyszerűen olyanokat mond, hogy nem szereti, ha rászuszogok,meg ilyenek!Van egy olyan érzésem, hogy anyukájával nem volt olyan közeli kapcsolatban, ölelésre, simogatásra nem vágyik.Ez nagyon aggaszt, és próbáltam vele erről beszélni, de sajnos annyit mondott, hogy régen bújós volt, de a lánok nem szerették, és be is csapták sokszor, meg is értem, de mi már 2 és fél éve együtt vagyunk, meddig kéne még várjak?Abszolút nem kívánja a közelségemet ennyi idő alatt sem. Néha napközben ha pl nézünk egy filmet, nagyon ritkán megkér, hogy feküdjek a mellkasára, de este meg elküld az ágy másik végébe, ami nekem iszonyú szenvedés,régen sírtam is miatta, mert nem értettem, hogy ha valakit szeretünk, akkor miért nem bújunk össze, ahogy az szerelmesekhez illik, nekem a régi kapcsolataimban mindíg így volt, és most néha olyan elaludni, mintha nem lenne velem senki.Magányos vagyok tőle.És nem is értem az egészet.Valaki segítsen!2014. jan. 29. 06:43
21/21 anonim válasza:
Gondolkozz el rajta, hogy neked ez mennyire jó így????
Ha nem jó, akkor mondd meg a barátodnak, hogy vagy változtat bizonyos dolgokon, vagy lelépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!