Miért nem bújik hozzám esténként a szerelmem?
lekéne lépned innen,minél előbb,
-mert ez csak rosszabb lesz,nem jobb,
te is tudod,hogy ez nem szerelem,amit ő csinál,
-csak húzod az időt ,mellette
Neki valami baja van. Hogy veled, vagy általában érzelmileg defektes, azt én innen meg nem mondom, de ez nem normális. Én nem kínoznám vele magam. Persze, hogy szereted, és tudom, hogy könnyű mondani, de ez időpocsékolásnak látszik, hiszen szenvedsz a kapcsolatban. Nem passzolnak az igényeitek. Dönthetsz, hogy kínzod magad, és tovább sírsz mellette, vagy lépsz és keresel valakit, aki nem fejjel lefelé alszik az ágyban melletted.
Jesszus! Én első alkalommal, mikor megfordul az ágyban, kihajítottam volna a francba. Mi megalázó ez már?
Az tarthatatlan, hogy ő rád semmiféle tekintettel ne legyen, de neked mindenféle szabály szerint kelljen játszani.
"Szexuálisan nincs semmi gond"
Tehát olyankor megy az érintkezés, mikor pu**i kell, de amikor emberként és szerelmesként kéne viselkedni, akkor nem?
Én ezen elgondolkodnék, kérdező. Azt írod, valamennyire szeret - szerintem ez nem biztos.
A fejjel lefelé alvás is gáz, de az, hogy a dugáson kívül nem ér hozzád kvázi, az borzasztó.
Te is írod, hogy érzelmileg nem klappol valami. Szerintem ébredj fel, Csipkerózsika, át vagy verve.
Hogy miért azt még nem tudom, de nálunk is így van. Mi 8 éve vagyunk együtt és mára már rettentően szenvedek emiatt.
Az én párom sem szereti ha hozzábújnak, nem igényli egyáltalán, valamiért frusztrált lesz, ha odabújok. Nálunk én magamtól feküdtem lábtól, mert annyira megviselt ez az egész, hogy így egy kicsivel jobb nekem, átölelem a párnámat és így alszok. Mára már megszoktam, mert kénytelen voltam, de nagyon rossz, ez nem kapcsolat, főleg nem egy olyannak, aki kifejezetten igényli a testi közelséget, márpedig az emberek többsége igényli és az a normális!
Nagyon sokat "nyomoztam", hogy mi lehet a baja, tudtam, hogy ez nemnormális dolog! Páromról még nem sikerült semmi okosat megállapítani, de mára már kiderült, hogy a testvére, nagybátyja és a fia skizofrén!!!
Nekem nem volt lehetőségem elhagyni ....., a másik meg az, hogy tudom, hogy szeret, ez 100%, csak a probléma az, hogy a maga módján! A kérdés az, hogy te beéred ennyivel, vagy tovább állsz! Ha bújós vagy, mint én, akkor az egészséged is rá fog menni a párod ezen "hiányosságára".
Ha teheted hagyd el még most!!! Nagyon sokat fogsz szenvedni emiatt az érzelmi ridegség miatt!
Ezt a kérdést tegnap tették fel. Igencsak idevág, tanulságos válaszok vannak benne.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!