Miért nem bújik hozzám esténként a szerelmem?
Én sem tudok összebújva aludni senkivel. Igénylem az összebújást, az érintést, a simogatást, de nem alvás közben! Az az én intim szférám, olyankor szeretek elvonulni a saját világomba, a tudatalattimba, ráadásul nagyon forgolódós vagyok, és ha valakivel összebújva alszom, akkor korlátozva érzem magam a szabad mozgásban. És minél jobban erőltetik, annál jobban feszélyez a dolog! Számomra egyszerűen kellemetlen, ha alvás közben belemásznak az intim szférámba, ez az egyetlen olyan időpont, amikor tényleg nem szeretem, ha hozzám érnek!
Kompromisszumos megoldásként arra hajlandó szoktam lenni, hogy elalvás előtt picit összebújunk, de amikor már tényleg aludni szeretnék, akkor a másik oldalamra fordulok és alszom külön. És nekem fontos, hogy ezt tolerálja a partnerem, mert nekem tényleg kellemetlen, kényelmetlen az összebújva alvás! Helyette napközben annyit lehet összebújni, amennyit csak akar, meg mondom, elalvás előtt is egy picit, de ha valakinek fontos vagyok, annak ezt muszáj megértenie és tolerálnia, különben összetörten, kialvatlanul ébredek és az senkinek sem jó!
Én 22/F vok, és nagyon odabújós, ölelgetős meg szeretethiányos, és kicsit meglepett amikor írtad, hogy te 28 vagy :) Jó érzés tudni, hogy idősebb korban is valaki ezeket ennyire igényli. Sajnos nekem meg kb. nincs kivel összebújnom, héba-hóba barátnőkkel hülyülök akkor ha olyan a hangulat kapok valami törődést úgy (semmi szex nem kell féreérteni).
Abban viszont van valami, hogy az édesanyjától nem kapott megfelelő testi szeretetet. Engem nagyon sokat szeretgetett anyám ,és úgy érzem ez nekem mindig hiányozni fog, csak egy másik lánytól, és viszonozni is szeretném, szóval nem szégyenlem kimondani, tudom hogy lányos jellem, de ami neked hiányzik kb. az életben azt tartom legszebb dolognak.
Kedves 22/F először is a 28 nem "idősebb kor" :D plusz persze, hogy igényli mindenki, az ember társas lény, ez nem korfüggő.
Az oké, hogy valaki nem bújós fajta, na de hogy megalázzon azzal, hogy lábbal a párnán alszik melletted, csak hogy en érj hozzá - ez beteges.
Ez a fiú nem szeret téged, csak lehet, hogy még magának sem vallja be. Vagy fél kilépni a kapcsolatból, fél megbántani téged (mondjuk azzal meg simán megbánt, hogy lábbal felfele alszik melletted...).
A legjobb, ha minél előbb beszélsz vele erről. Készülj fel minden eshetőségre. Ha szakítás lesz, azt se bánd egy percig se, hidd el, csak rosszabb lenne, ha együtt maradnátok. Sőt, többet mondok: szakíts vele te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!