Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem bújik hozzám esténké...

Miért nem bújik hozzám esténként a szerelmem?

Figyelt kérdés
Már a kapcsolatunk eleje óta ez van, többször is gondoltam arra, hogy nem szeret, de napközben meg néha megölel, szeretni látszik, aranyos, de estére mint aki elszigetelődik a saját világában.Mára már oda jutottunk, hogy fejjel lefelé alszik az ágyon, nem vágyik az ölelésemre, nem szereti, ha közeledek, azt mondja lenyomom az ágyról, pedig csak hozzá akarok bújni.Szexuálisan nincs semmi gond, de érzelmileg valami tuti nincs rendben, egyszerűen olyanokat mond, hogy nem szereti, ha rászuszogok,meg ilyenek!Van egy olyan érzésem, hogy anyukájával nem volt olyan közeli kapcsolatban, ölelésre, simogatásra nem vágyik.Ez nagyon aggaszt, és próbáltam vele erről beszélni, de sajnos annyit mondott, hogy régen bújós volt, de a lánok nem szerették, és be is csapták sokszor, meg is értem, de mi már 2 és fél éve együtt vagyunk, meddig kéne még várjak?Abszolút nem kívánja a közelségemet ennyi idő alatt sem. Néha napközben ha pl nézünk egy filmet, nagyon ritkán megkér, hogy feküdjek a mellkasára, de este meg elküld az ágy másik végébe, ami nekem iszonyú szenvedés,régen sírtam is miatta, mert nem értettem, hogy ha valakit szeretünk, akkor miért nem bújunk össze, ahogy az szerelmesekhez illik, nekem a régi kapcsolataimban mindíg így volt, és most néha olyan elaludni, mintha nem lenne velem senki.Magányos vagyok tőle.És nem is értem az egészet.Valaki segítsen!

2014. jan. 29. 06:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
azt azért megemlítem, hogy én 28 éves lány vagyok, ő meg 25.Bár nem hiszem, hogy az a 3 év befolyásolna bármit is.
2014. jan. 29. 10:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Én sem tudok összebújva aludni senkivel. Igénylem az összebújást, az érintést, a simogatást, de nem alvás közben! Az az én intim szférám, olyankor szeretek elvonulni a saját világomba, a tudatalattimba, ráadásul nagyon forgolódós vagyok, és ha valakivel összebújva alszom, akkor korlátozva érzem magam a szabad mozgásban. És minél jobban erőltetik, annál jobban feszélyez a dolog! Számomra egyszerűen kellemetlen, ha alvás közben belemásznak az intim szférámba, ez az egyetlen olyan időpont, amikor tényleg nem szeretem, ha hozzám érnek!

Kompromisszumos megoldásként arra hajlandó szoktam lenni, hogy elalvás előtt picit összebújunk, de amikor már tényleg aludni szeretnék, akkor a másik oldalamra fordulok és alszom külön. És nekem fontos, hogy ezt tolerálja a partnerem, mert nekem tényleg kellemetlen, kényelmetlen az összebújva alvás! Helyette napközben annyit lehet összebújni, amennyit csak akar, meg mondom, elalvás előtt is egy picit, de ha valakinek fontos vagyok, annak ezt muszáj megértenie és tolerálnia, különben összetörten, kialvatlanul ébredek és az senkinek sem jó!

2014. jan. 29. 10:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Én 22/F vok, és nagyon odabújós, ölelgetős meg szeretethiányos, és kicsit meglepett amikor írtad, hogy te 28 vagy :) Jó érzés tudni, hogy idősebb korban is valaki ezeket ennyire igényli. Sajnos nekem meg kb. nincs kivel összebújnom, héba-hóba barátnőkkel hülyülök akkor ha olyan a hangulat kapok valami törődést úgy (semmi szex nem kell féreérteni).

Abban viszont van valami, hogy az édesanyjától nem kapott megfelelő testi szeretetet. Engem nagyon sokat szeretgetett anyám ,és úgy érzem ez nekem mindig hiányozni fog, csak egy másik lánytól, és viszonozni is szeretném, szóval nem szégyenlem kimondani, tudom hogy lányos jellem, de ami neked hiányzik kb. az életben azt tartom legszebb dolognak.

2014. jan. 29. 12:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves 22/F először is a 28 nem "idősebb kor" :D plusz persze, hogy igényli mindenki, az ember társas lény, ez nem korfüggő.

Az oké, hogy valaki nem bújós fajta, na de hogy megalázzon azzal, hogy lábbal a párnán alszik melletted, csak hogy en érj hozzá - ez beteges.

2014. jan. 29. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A családjában az apja skizofrén?? Ne viccelj, én menekülnék, ha tehetném. Én is egy ilyen családban élek, mint mondtam, párom talán nem az, de ezt is majd az idő megválaszolja, viszont a testvére, nagybátyja és fia az! Ebből kellene kiindulni, mert valami nem kerek az biztos!
2014. jan. 29. 13:50
 16/21 A kérdező kommentje:
morfondírozok a válaszaitokon, de a 22 éves srácnak üzenem, hogy nagyon szép a lelke :) ÉS amúgy nem a párnára teszi a lábát, nyugi, :D viszi magával azt is a feje alá -.-
2014. jan. 29. 20:09
 17/21 A kérdező kommentje:
úgy zajlik, hogy lefekszünk, mennék átölelni, forgolódik, forgolódik, egyszercsak megfordul, viszi a párnáját, én meg farkasszemet nézhetek a lábával..azt mondja csak így tud elaludni.HÁT EZ MI?
2014. jan. 29. 20:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Már leírtuk: gáz. Megalázó fos. De te tűröd, úgyhogy csinálja.
2014. jan. 29. 21:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez a fiú nem szeret téged, csak lehet, hogy még magának sem vallja be. Vagy fél kilépni a kapcsolatból, fél megbántani téged (mondjuk azzal meg simán megbánt, hogy lábbal felfele alszik melletted...).

A legjobb, ha minél előbb beszélsz vele erről. Készülj fel minden eshetőségre. Ha szakítás lesz, azt se bánd egy percig se, hidd el, csak rosszabb lenne, ha együtt maradnátok. Sőt, többet mondok: szakíts vele te.

2014. jan. 30. 15:47
 20/21 anonim válasza:
Az egyetlen megoldás ha nem erőlteted arra,hogy kifejezze az érzéseidet feléd. Ami jön azt fogadd el jó szívvel ami meg nem azt nem kell erőltetni. Egyébként érd el azt hogy megbízzon benned. De semmi erőszak. Tudom rossz neked mert elhanyagoltnak érzed magad. De sose add fel!
2014. jan. 30. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!