Szed valaki antidepresszáns gyógyszert?
Figyelt kérdés
Hosszú távon megszokáshoz vezethet?2009. dec. 4. 20:26
21/24 A kérdező kommentje:
Közlekedési.
2009. dec. 8. 20:36
22/24 anonim válasza:
Én nem voltam hajlandó beszedni ilyen bogyikat, hiába kellett volna, többek között azért, mert sok más gyógyszert is szedtem.
Nekem pánikzavarra írtak volna fel ilyet, de a közös nevező egy antidepresszáns hatású gyógynövényből készült drága bogyó lett... A neve Remotiv extra. Ehhez nem lehet hozzászokni de idővel pont ugyanúgy hat. Az "idővel"t az orbáncfű tulajdonságai miatt írtam. Leglább olyan hatásos, de már akkoriban is bő 3e Ft volt. Amúgy a többi bogyóhoz tudtommal hozzá lehet szokni.
23/24 anonim válasza:
egy baleset utáni stresszt nem a gyógyszer,hanem a pszichoterápia gyógyítja meg! Fordulj pszichológushoz.
24/24 anonim válasza:
Sziasztok Serlift szedők!! Segitene valaki? Mi lett azokkal akik ezt szedték,rendbejottek,könynen le tudtátok tenni? Voltask mellékhatások? Én most kezdtem,napi 0,25 öt szedek. Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!