Szed valaki antidepresszáns gyógyszert?
Figyelt kérdés
Hosszú távon megszokáshoz vezethet?2009. dec. 4. 20:26
1/24 anonim válasza:
Már nem, és mondhatom nem volt könnyű, mire eljutottam odáig, hogy tudatosan nem vettem be a tablettát. Én csak vigyorgónak hivtam, és pánikrohamot kaptam, ha nem volt a közelemben.
Borzasztó.
Csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg mielőbb felépülni, és hagyni a pokolba a gyógyszert, mert semmivel sem rosszabb depressziósnak lenni, mint tablettáktól függeni!
2/24 A kérdező kommentje:
Muszály szednem.Pszichiáter írta fel. Nehezen dolgozom fel a körülöttem zajló eseményeket. Most legalább nyugodt vagyok csak félek, hogy hozzászokok.
2009. dec. 4. 20:46
3/24 anonim válasza:
Eleve viszonylag hosszútávon kell szedni (minimum fél év). És utána, ha nagyon lassan hagyod el, akkor meg van az esélyed, hogy letedd.
Szóval még kevésbé vezet megszokáshoz, mint a pl vérnyomáscsökkentő, amit aztán tényleg nem lehet letenni, de amíg utóbbit tök normálisnak tekintik (mármint, hogy örökké kell szedni), addig az antidepit divat szidni.
4/24 anonim válasza:
Egyébként nem nyugtatóról van szó biztosan ugye, hanem antidepiről?
5/24 A kérdező kommentje:
Antidepi igen.Serlift a neve.
2009. dec. 4. 20:59
6/24 anonim válasza:
Én is szedtem 3-4 hónapig Rexetin-t de én furcsa módon egyik napról a másikra megtettem hogy nem vettem be. 15/F
7/24 anonim válasza:
Akkor jó. Én is Serliftet szedek. Mellékhatást mit tapasztaltál? Mióta szeded és mennyit? Mit szedsz mellé?
8/24 A kérdező kommentje:
Egy hete kezdtem el szedni.Eddigi tapasztalatom az, hogy miután bevettem másfél óra mulva erős álmosság jön rám.Amugy meg nyugodt vagyok senki nem tud kihozni a sodromból.Olyan mintha nyugtatót szednék végül is.Nem tudom később milyen lesz.
2009. dec. 4. 21:57
9/24 A kérdező kommentje:
Ja és napi egyet jelenleg.
2009. dec. 4. 21:58
10/24 anonim válasza:
Megszokáshoz nem vezet, de ha hirtelen abbahagyod, akkor elvonási tünetek lehetnek. Ez nem olyan, mint mondjuk az altató, hogy egyre több kell, hogy hasson, ha így értetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!