Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed valaki antidepresszáns...

Szed valaki antidepresszáns gyógyszert?

Figyelt kérdés
Hosszú távon megszokáshoz vezethet?
2009. dec. 4. 20:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Már nem, és mondhatom nem volt könnyű, mire eljutottam odáig, hogy tudatosan nem vettem be a tablettát. Én csak vigyorgónak hivtam, és pánikrohamot kaptam, ha nem volt a közelemben.

Borzasztó.

Csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg mielőbb felépülni, és hagyni a pokolba a gyógyszert, mert semmivel sem rosszabb depressziósnak lenni, mint tablettáktól függeni!

2009. dec. 4. 20:41
 2/24 A kérdező kommentje:
Muszály szednem.Pszichiáter írta fel. Nehezen dolgozom fel a körülöttem zajló eseményeket. Most legalább nyugodt vagyok csak félek, hogy hozzászokok.
2009. dec. 4. 20:46
 3/24 anonim ***** válasza:

Eleve viszonylag hosszútávon kell szedni (minimum fél év). És utána, ha nagyon lassan hagyod el, akkor meg van az esélyed, hogy letedd.

Szóval még kevésbé vezet megszokáshoz, mint a pl vérnyomáscsökkentő, amit aztán tényleg nem lehet letenni, de amíg utóbbit tök normálisnak tekintik (mármint, hogy örökké kell szedni), addig az antidepit divat szidni.

2009. dec. 4. 20:48
 4/24 anonim ***** válasza:
Egyébként nem nyugtatóról van szó biztosan ugye, hanem antidepiről?
2009. dec. 4. 20:49
 5/24 A kérdező kommentje:
Antidepi igen.Serlift a neve.
2009. dec. 4. 20:59
 6/24 anonim ***** válasza:
Én is szedtem 3-4 hónapig Rexetin-t de én furcsa módon egyik napról a másikra megtettem hogy nem vettem be. 15/F
2009. dec. 4. 21:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Én is Serliftet szedek. Mellékhatást mit tapasztaltál? Mióta szeded és mennyit? Mit szedsz mellé?
2009. dec. 4. 21:24
 8/24 A kérdező kommentje:
Egy hete kezdtem el szedni.Eddigi tapasztalatom az, hogy miután bevettem másfél óra mulva erős álmosság jön rám.Amugy meg nyugodt vagyok senki nem tud kihozni a sodromból.Olyan mintha nyugtatót szednék végül is.Nem tudom később milyen lesz.
2009. dec. 4. 21:57
 9/24 A kérdező kommentje:
Ja és napi egyet jelenleg.
2009. dec. 4. 21:58
 10/24 anonim ***** válasza:
Megszokáshoz nem vezet, de ha hirtelen abbahagyod, akkor elvonási tünetek lehetnek. Ez nem olyan, mint mondjuk az altató, hogy egyre több kell, hogy hasson, ha így értetted.
2009. dec. 4. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!