Szed valaki antidepresszáns gyógyszert?
Figyelt kérdés
Hosszú távon megszokáshoz vezethet?2009. dec. 4. 20:26
11/24 A kérdező kommentje:
Erre voltam kiváncsi.De gondolom majd az orvos elmondja hogyan kell abbahagyni ha eljön az ideje.
2009. dec. 4. 22:10
12/24 anonim válasza:
Fokozatosan kell elhagyni, apránként csökkenő adagokban, ahogy majd az orvos mondja.
13/24 anonim válasza:
21:24-es vagyok.
Én 3 napig felet szedtem, aztán egészet. 6.napon volt egy tripla pánikrohamom, aztán napokig gyenge voltam. Nem tettem le, 2 hét múlva még emeltük másfélre (75mg) utána egy kicsit megint nehezebb volt. Most a 9.héten vagyok, és jól. Mellette frontint szedek eleinte 1 mg, most 0,75mg. Igazából már nem követeli a szervezetem a nyugtatót, de biztos, ami biztos, csak lassan.
Nyugtatót nem is szedsz? Mire szeded?
14/24 anonim válasza:
Most hagytam abba:) Orvos mellett szedtem és megbeszéltük, hogy már teljesen jól vagyok és nem kell tovább szednem, így elhagytuk... sztem nem vezet megszokáshoz hisz ha jól vagy akkor már ugyse csinál semmit sztem a gyógyszer akkor ellehet hagyni(amugy 2 évig kell szedni hogy hatásos legyen)
15/24 anonim válasza:
Előző vagyok! Ugyanígy mint Te pszichiáter mellett szedtem! Én is ettől aggódtam, hogy nehogy megszokás legyen... de egyáltalán nem! ha az orvos irta fel akkor szedd is... gyógyulj meg!:)
16/24 A kérdező kommentje:
Mire szedem? Szenvedő alanya voltam egy nagy balesetnek ezek utóhatásainak a leküzdésére.
2009. dec. 4. 22:34
17/24 A kérdező kommentje:
Medazepamot szedhetek mellette ha szükségesnek érzem.
2009. dec. 4. 22:36
18/24 anonim válasza:
Szia! Remélem pszichoterápia is társul a gyógyszer mellé, mert ha nem akkor alapvetően csak a tüneteid vannak kezelve, az okok nem!
19/24 anonim válasza:
Akkor poszttraumás stressz szindrómára szeded. Használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!