Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen egy zárt osztály azaz...

Milyen egy zárt osztály azaz elmegyógyintézet belülről?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 21:26
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
94%

Szerintem már semmilyen. Tudtommal az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet volt az egyetlen ilyen intézet ami másfél-2 éve megszünt!

Azóta sajnos nem tudják sehol sem megfelelően kezelni anyukámat!

2009. dec. 3. 23:16
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Fiataloknak 18 éves korig,van Debrecenben valahol 1 kórház ahol van rendes pszichiátrai osztály ahova utalnak be betegeket hetekre.Szóval teljesen nem szűntek meg szerintem.
2009. dec. 4. 02:09
 23/50 LN09 ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem szünt meg, mert arról tudnék én is eü.-is lévén. Az biztos, hogy Pécsen van.
2009. dec. 5. 23:16
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Budapest, Nyírő Gyula kórházban is van pszichiátria, és talán a Kútvölgyiben is.
2009. dec. 6. 07:16
 25/50 anonim ***** válasza:
92%

Én már voltam :D

Ha félsz, hogy emiatt majd máshogy néznek rád akkor ne meséld el! Én igyekszem viccesen előadni a dolgot.

Kb a bentlét olyan mint egy sima kórházban, az ápoltak nagy része teljesen épelméjű, csak be vannak lassulva a nyugtatóktól. Van aki önkéntesen befekszik amikor érzi, hogy túl sok neki a világ.

Totál nem para, ha kis kórteremben vagy, és utána lesz pár jópofa kis sztorid, mert azért vannak bent vicces emberek, de nem félelmetes maga a hely.

2009. dec. 9. 01:39
 26/50 A kérdező kommentje:
Stresszes vagyok és amilyen életet élek mostanság. Pánikrohamom van és félelmet érzek mert nincs munkahelyem és ott a lakáshitel két jelzáloggal beterhelve. Itthon egyedül vagyok a lakásomban és idönként olyan dolgokat csinálok, hogy ha a lépcsőházba kihallatszik az szégyen. Azt kiabálom torkomszakadtából hogy "kérem ne bántsanak megszerzem a pénzt a részletre, lesz munkám ne rakjanak kiiiiii".
2009. dec. 9. 08:09
 27/50 anonim válasza:
50%

Próbáld ki a Vemmát.Termékeket kell elpasszolnod és ülnöd kell a gép előtt. Igaz nem 1-2 nap alatt lesz pénzed de anyám egyik ismerősének annyira bejött hogy otthagyta emiatt a munkahelyét is.

Sok sikert:)

2009. dec. 20. 21:45
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz,ne akarj odakerülni.

Rokonom volt bent a Nyírőbe zártosztályon,én rendszeresen látogattam.A legszomorúbb,hogy nem szelektálják a betegeket a tüneteik szerint,tehát megeshet,hogy esetedben bekerülsz idegösszeomlással,és összetesznek egy skizofrénnel,meg egy közveszéjes őrülttel egy szobába.Nincsenek külön szobák csak ágyak,amit kapsz a látogatóidtól(újság,chips,cigi stb) azt mind ellopkodják.Inkább próbálkozz önfejlesztéssel,és a legfontosabb,hogy bízzál magadban,szedd össze a jó tulajdonságaidat és koncentrálj azokra!Sok sikert kívánok!

2009. dec. 30. 15:13
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Én a Nyírőben voltam pár éve depresszió és függőség miatt és abszolult kultúrált volt, 3 ágyas zuhanyzós szobákkal. Na nem a zárt osztályon voltam, de nem raktak össze "őrültekkel". Az osztályon mindenkinek hasonló problémája volt és mindenkivel kultúráltan el lehetett beszélgetni. Semmi rossz tapasztalatom nem volt.
2009. dec. 30. 15:32
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt kifelejtettem hogy a Nyírő addiktológiai osztálya a kórház másik végén, na az már egy más világ...
2009. dec. 30. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!