Milyen egy zárt osztály azaz elmegyógyintézet belülről?
sok begyógyszerezett ember, akik többnyire egész nap alszanak
persze éjszakánként néha nem maradhat el egy kis ordítozás vagy hasonló
igazából elég unalmas(:
Én gyakorlaton voltam 2 hétig zárt osztályon. Nekem tetszett. Csak amikor lejárt a műszak automatikusan jöttek utánunk a betegek, hogy szökjenek. Amig ott voltunk gyaksin nem volt semmi extra dolog.
Nagyon sok olyan ember van, aki nem "elmeroggyant" meg bolond, csak éppen olyan helyzetbe került ( pl. anyagi, szerelmi, magánéleti gondokat nem tudott feldolgozni ) hogy egy rossz tett miatt odakerült.
Igazából olyan mint bármelyik kórházi osztály, annyi különbséggel, hogy a beteg semmit nem tarth magánál amivel ön és közsérelmet okozhat. Bent a cigi nagy úr, ami miatt nagyon büdös van bent. Enni is csak úgy ehetnek, hogy figyelve vannak.
Nem tudom, de nekem nem volt gondom vele. Szerettem ott lenni és nem féltem, hogy valaki rámtámad. Szerintem van olyan osztály ahol sokkal rosszabb betegek vannak. Ugye mivel ezek a betegek igen erősen le vannak szedálva, nagyon nem indulnak be.
De tudnék mesélni...
21:41-es vagyok.
Emiatt biztos nem zárnak be, hacsak nem olyat csinálsz, de ne csinálj. Nézd, ha munkát keresel, akkor ne utáld magad, akkor utáld, ha nem keresnél és le se tojnád mi történik.
Mindenkinek nehéz ilyen válságban, nekünk is felment a hitelünk 110.000.-re 60.000.-ről. Ráadásul egy fizetésből élünk, mert babákat várok. Én sokszor gondolok arra, mi lesz velünk, de nem szabad elkeseredni.
Menj be a bankba és kérdezz rá, nincs-e valami lehetőség. Nem tudom mennyire vagy otthon a hiteles dolgokban, de 5 évente érdemes váltani, mert aki nem vált annak rengeteget kell visszafizetni. Mi 10 millioval kezdtünk 2 éve, ma 11 millionál tartunk. Egy bankos ismerős mondta, hogy váltani kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!