Sírtatok már pszichológus előtt? Hogyan reagált?
Én elég régóta járok, de mindig vagy bennem rekedt, vagy szándékosan fojtottam vissza. Mindig pedzegette, hogy miért teszem?, stb. de mondtam, hogy jól vagyok. (persze nem lehet őket becsapni! :D)
Aztán a múltkor nem voltam jó passzban eleve, ő pedig valahogy aznap elég rossz helyre nyúlt, még akkor is próbáltam magamon uralkodni, de aztán újra megkérdezte, hogy miért fojtok mindent magamba és akkor mivel "rátapintott" a lényegre, megadta magát az önkontrollom. Elég cikinek éreztem, főleg, hogy eléggé rám jött, de a psz. megértő volt, szinte örült a reakciómnak, mert szerinte ez kellett már, káros az elfojtás. Ennek ellenére égett a fejem rendesen. :D
De ne félj, megértőek, tudják, hogyan kezeljék! Ill. van kivétel, de remélhetőleg a többségük jól kezeli.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!