Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sírtatok már pszichológus...

Sírtatok már pszichológus előtt? Hogyan reagált?

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 18:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Én eléggé tartok tőle.
2014. jan. 18. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Pszichiáter előtt sírtam. Nekem nagyon fájdalmas volt, és megalázó érzés, de ő nagyon megértő volt. Ne aggódj!
2014. jan. 18. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Rideg volt.
2014. jan. 18. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Voltak már ilyen kérdések, ott is olvasd el a válaszokat. A pszichológusnak tudnia kell ezt kezelni, nem lesz gond, ha sírsz. (Azt a hozzászólót nagyon sajnálom, akivel rideg volt a pszichológusa :( Utálom az ilyet, nem ez a dolga. A Csernust is emiatt utálom.)
2014. jan. 18. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én pszichológusom alig várta már, hogy sírjak előtte, mert szerinte fontos, hogy meg tudjam élni (ki tudjam mutatni) az érzéseimet. Nagyon megértő volt, és jelezte, hogy ez fontos, hogy sírni tudtam előtte. (Azóta már többször sikerült.)
2014. jan. 18. 20:06
 6/7 Arnold901005 ***** válasza:

Én elég régóta járok, de mindig vagy bennem rekedt, vagy szándékosan fojtottam vissza. Mindig pedzegette, hogy miért teszem?, stb. de mondtam, hogy jól vagyok. (persze nem lehet őket becsapni! :D)

Aztán a múltkor nem voltam jó passzban eleve, ő pedig valahogy aznap elég rossz helyre nyúlt, még akkor is próbáltam magamon uralkodni, de aztán újra megkérdezte, hogy miért fojtok mindent magamba és akkor mivel "rátapintott" a lényegre, megadta magát az önkontrollom. Elég cikinek éreztem, főleg, hogy eléggé rám jött, de a psz. megértő volt, szinte örült a reakciómnak, mert szerinte ez kellett már, káros az elfojtás. Ennek ellenére égett a fejem rendesen. :D

De ne félj, megértőek, tudják, hogyan kezeljék! Ill. van kivétel, de remélhetőleg a többségük jól kezeli.

Jobbulást!

2014. jan. 24. 04:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig még kibírtam. :)
2014. jan. 25. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!