Titeket nem zavar, hogy a pszichológus pénzért hallgat meg?
Figyelt kérdés
Tudom, tök hülye kérdés, nem tudom engem miért zavar, mert nyilván ez is egy szolgáltatás, amiért fizetni kell.
De azt gondolom, hogy őt nem is érdekli én miről pofázok, neki teljesen mindegy, 60 perc után megkapja a pénzt és kész.
Nekem meg olyan furcsa érzés, hogy a legféltettebb titkaimat kellene elárulnom, ami egyébként senkit nem érdekelne ha nem fizetnék érte.
2014. jan. 17. 18:14
21/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Hozzátenném, hogy ahhoz képest, hogy TB-s, iszonyat rendes, és sohasem sietett. Mindig meghallgat, nem próbál meg lerázni, szóval tényleg rendes. Sőt, a legutóbbi alkalommal letelt a 60 perc és mivel eléggé lelkiztünk kérdezte, hogy szeretnék-e még maradni, meg hogy beszélgessünk. Persze én leráztam, mert hát letelt a 60 perc, pedig tudtam, hogy Ő nem a pénzért akar marasztalni.
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 25. 18:25
23/23 anonim válasza:
nem a legféltettebb titkaidat kell elmondanod, hanem amik gondot okoznak az életetben és ha már odáig jutsz valakivel, hogy elmondod a titkaidat már ki alakul egy fajta bizalom, bár vannak akik túl hamar nyílnak meg és később jönnek rá, hogy nem jó az a szakember akinek megnyíltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!