S. O. S! Vagdosom magam, lábon, kézen, mindenhol, de vágás után most mind a kettő kezem iszonyatosan belilult. Mi baj lehet? ( Kérlek ne osszatok ki, tudom nem kéne és nem megoldás. ) 16/l
az egész lila?
és nem mész orvoshoz?
Én sürgősen felkeresnék egyet, mert aztán nem lesz mit vagdosni...
Vagy vágd le magadnak!
Apám! Senki nem veszi észre a környezetedben, hogy olyan idegállapotban vagy, mint egy kísérleti nyúl????
nem is írom le a véleményemet,mert tuti kitiltanak....
menj el orvoshoz te szerencsétlen,amíg nem történik nagyobb baj...amúgy nem igaz ,hogy szüleid nem veszik észre....komolyan annyira abnormális ez,milyen felnőtt válik belőled így? márha eljutsz odáig így...szánalmas
Azonnal orvos. Legkésőbb holnap.
Hidd el, nem fognak kinevetni, vagy bántani. Tudom, mert én is sokáig és csúnyán vagdostam magam, és párszor meglátta orvos is vizsgálat közben. Tényleg menj dokihoz, ez nagyon fontos.
"nem akarok orvoshoz fordulni mivel ezeket rejtegetem, szégyenlem..."
Pedig szükséges lesz. A vágással valami kórokozót vagy szennyeződést bevittél a bőröd alá, begyulladt elég komolyan és ez orvosi ellátást igényelne: fertőtlenítés/sebkezelés, esetleg tetanusz, antibiotikum ha olyan. És nem hétfőn, hanem ha annyira vészes, akkor most, azonnal.
Sokan sokféleképpen tesznek kárt magukban, én például dohányzom.
Te vágod magadat, ez is egy kicsit hasonló mód, de az gázabb, hogy elutasítanád a segítséget.
Elmúltál 14, akár egyedül is fordulhatsz orvoshoz. Sőt, a helyi háziorvosi ügyeletet is felhívhatod, elmondani, hogy bőrsérüléseid lettek, azok környékén ilyen meg olyan a bőrfelület, mintha csomó lenne alatta stb stb, mit tanácsolnának, mennyire sürgős, azonnali beavatkozás kellene vagy kibírja reggelig, amikor elmész a háziorvosodhoz.
Mondjuk ha nekem ilyen lenne a bőröm már az ügyeleten lennék régen.
(Ha pedig ezt megoldotta az orvos, akkor utána keress olyan szakembert, aki segít megoldani amiért vagdosod magadat. De ez már a kiosztás része lenne, azt majd ha rendbejöttek a kezeid és vissza mersz nézni ide.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!