Töredezett hajra csak a vágás a megoldás? 11/d
Kb. a lapockám fölött 3 cm-rel végződik a hajam.Száraz és nagyon törik(a vége ketté áll,és ketté tudom szedni a hajszálam).Növeszteni szeretném a hajam,de ugye így nem nő :(
Le kell vágatni? :'(
11/d=11/L
Bocs
nekem is kicsit töredezik a hajam. ha vasalod akkor próbáld nem vasalni, de ha úgy nagyon nem tetszik a hajad, akkor kevesebbet vasald. próbálj hajvitaminokat szedni, esetleg a ricinusolajat kipróbálni(én most fogom először használni, mert sok jót hallottam róla,hogy fényesíti a hajat, puha lesz tőle, beindítja a növekedést, és a töredezésekre is jó, bár nem tudom, hogy mennyire lesz-e hatásos://)
+próbálhatsz még egy csomó fajta pakolást pl mézes-tojásost, a neten egy csomó ilyesmit találsz:)
ha ezek nem sokat segítenek a hajadon, akkor szerintem vágass vissza belőle és hagyd hogy megerősödjön:SS
rem tudtam valamennyit segíteni:)
14/L
Menj el egy fodrászhoz, és kérd meg, hogy csináljon egy "egészségügyi vágást", tehát vágja vissza az egészséges részig. Ha ez megvan, akkor óvd a mechanikai káros hatásoktól (pl. ne vasald/süsd be, hagyd, hogy magától száradjon, vagy ne tedd a legforróbbra/legerősebbre a hajszárítót), és szedj hajvitamint, mert nagy valószínűséggel vitaminhiány miatt törik ennyire. Nekem a Revalid vált be, ez főleg cinket tartalmaz, és nagyon hamar megerősödött tőle :).
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!