Pánikbetegség vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy 3 napja éjjel mikor aludtam, felriadtam hogy rosszul vagyok, úgy éreztem hogy megfogok halni mintha a lelkem eltàvozna! ( tudom betegesen hangzik de tényleg igy éreztem ) Aztán kimentem a fürdőbe megmosakodni és utàna aludtam mint a bunda. Egy nappal kèsöbb ugyanez történt velem megint csak éjjel! Aztán napközbe is rosszul lettem mintha elàjulnék! Hányingerem is van és erőtlennek érzem magam. Nem hiszem hogy valami szervi problémàm lenne 15 évig nagyon komoly szinten sportoltam! Jövő héten megyek orvoshoz. 22/f Előre is köszönöm a vàlaszokat!!!!!!2014. jan. 16. 16:57
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mi lehett, de egy olyan ember, aki pánikrohamot élt át, az nem így írná le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!