Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez? Szívfájdalom?

Agent 47 kérdése:

Mitől lehet ez? Szívfájdalom?

Figyelt kérdés
Régen pánikbeteg voltam, de kb 1 éve semmi bajom nem volt. Szerencsére. Aztán most egy hete szúrogat a szívem körül és a kezemben. Bennem maradt ez a szívbetegségtől való félelem. A dokik azt mondják, hogy a kulcscsonttörésem és rossz tartás miatt lehet. Laborom tökéletes volt és nem hagy ki a szívem meg semmi. Mégis parázok, görcsölök rajta. Mit tegyek? :)

2014. jan. 12. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
a szív sosem szúr! Ha a laborod tökéletes, akkor semmi okod aggódni. Nekem akkor szokott a szegycsontom mögött kellemetlen szúró érzés lenni, ha túl sok a gyomorsavam! Ha a szíveddel lenne valami, annak más tünete is lenne a szívszúráson kívül.
2014. jan. 12. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Melegfront és vírus, én ezekre szoktam ráfogni az ilyen tüneteket. Egyik ellen se lehet tenni semmi érdemlegeset.
2014. jan. 12. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:

kezd kiújulni. rendszeresen fogyasztani kell természetes nyugtatókat.

lehet front és vírus, de igen is lehet mit tenni mindhárom ellen.

nem tudom mennyit mondtak neked az orvosok, gyanítom semmit, ha érdekel, hogyan enyhítsd, keress privátban.

2014. jan. 12. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezeknek a tüneteknek köze nincsen semmilyen szívbetegséghez, emiatt ne aggódj. Bármi más oka lehet, a rossz tartás ezer egyéb problmémát is okozhat. Ha bármi egyéb tünet lenne, háziorvos, de az sem rossz verzió, ha egyből valami gerinc irányban nézelődsz.
2014. jan. 13. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:
ami leginkább zavar, hogy a lábamban is fáj...inkább a talpam környékén
2014. jan. 14. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha talp is, akkor még erőteljesebben gerinc jellegű irányban nézelődnék :-). Nyugi, megmaradsz.
2014. jan. 14. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
attól függ milyen szúrás. több oka is lehet, de mivel nem kerestél meg privátban, szerintem annyira nem is érdekel, csak épp akkor, ha valami baj van, aztán majd ha túl késő lesz, végre elmész az orvoshoz megint rászokni valami nyugtatóra.
2014. jan. 14. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!