Szívfájdalom? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a legjobb helyen teszem fel ezt a kérdést, de más ötletem egyelőre nincs.A szívem környékén időnként szúró, nyilalló fájdalom jelentkezik, amit nem vettem komolyan eddig, mert nem fáj eléggé.ma már többször jelentkezett, ezért figyeltem fel rá.nem tudom, hogy milyen lehet, ha a szívem fáj.Mit tegyek?2014. jan. 4. 04:01
1/9 anonim válasza:
Illen előfordulhat, ebbe nem halsz bele, arról tudnál.
2/9 A kérdező kommentje:
nem lehet előjele valaminek?szívinfarktus, hirtelen szívhalál)
2014. jan. 4. 04:50
3/9 anonim válasza:
Akár a rossz testtartás is okozhat szúró mellkasi fájdalmat, de az lenne a legbiztosabb ha orvoshoz mennél.
Az egészség és a biztonság megér annyit.
Remélem semmi komolyabb baj nincs, de jobb ha biztosra mész.:)
4/9 anonim válasza:
A szúró fájdalom általában ártalmatlan, sokakkal előfordul, stressztől is lehet, de azért egy EKG nem ártana, menj el a háziorvoshoz.
5/9 anonim válasza:
Szinte biztos,hogy nem a szíved fáj. Ha már volt ilyen és a szíved beteg lenne,más tüneted is lenne. Ilyen fájdalmat a bordaközi izmok húzódása szokott okozni,ami lehet rossz tartástól. Úgy tudod megkülönböztetni őket,hogy a "szívfájás" nem változik mozgásra,helyzetváltoztatásra,míg az izomfájdalom igen.
6/9 anonim válasza:
A hirtelen szívhalálnak nincs semmi előjele, pont ez a lényege. A szívinfarktus, eltekintve néhány esettől, iszonyatos fájdalommal jár, ami kisugárzik a vállba, esetleg gyomortáji részre. Valószínű, hogy egy bordaközi izom okozza a tüneteket. Ha pár nap múlva sem javul, háziorvos.
7/9 anonim válasza:
Szedj rá Magnéziumot. A legtöbb esetben segít.
8/9 A kérdező kommentje:
Egy főorvos arról tartott előadást, ha jól emlékszem, hogy nincs hirtelen szívhalál.mindig megelőzi valamilyen tünet a " hirtelen szivhalált " is, amiből sejteni lehet
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 4. 16:43
9/9 anonim válasza:
Persze megelőzi, csak nem napokkal előtte ha pár másodperccel. -egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!