Mellkasfájdalom: inszallag vagy szivfájdalom?
Konditeremben végzett fekvenyomás alatt szivritmuszavart éreztem majd utána következő napon is éles gyulladásos fájdalmat a mellkasomból
Kérdés az, hogy az inszallagok gyulladtak be vagy húzódtak meg a bordáimnál alatt vagy a szivem sérülhetett?
Öööö, hát, nem vagyok orvos. De ha a szíveddel lenne valami, szerintem nem itt írogatnál :)
Ha szabályosan csináltad, megfelelő súllyal, akkor max izomláz. Ha szabálytalanul, túl nagy súllyal, akkor sérülhet a váll és környéke.
Köszönöm a választ!
Mellkas alatti égő-húzódó-szúró érzést éreztem de behatárolhatatlan mert csak a szivtájékon volt érezhető a dolog
Ahogy fekvenyomtam valószinüleg feljebb csúszott a rúd és egyből szivritmuszavart kaptam és egyúttal meghúzta a borda alatti inszallagokat is
A dolog elmúlt, úgyhogy valószinűleg húzódás volt!
"egyből szivritmuszavart kaptam" - azt hogy? :) Szerintem kicsit hipochonder vagy (nem bántásból). Figyelj a megfelelő súlyra (az a max súly, amivel SZABÁLYOSAN tudod csinálni a gyakorlatot. Sima fekvenyomást a mellbimbó vonalára, illetve picit alá engeded le.
Alapos bemelegítés az elején, alapos nyújtás a végén. HA ezekre figyelsz, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!