Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért sírok mindenért?

Miért sírok mindenért?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Nagyon nem szeretem azt hogy mindenért sírok. Bármi rossz vagy akár jo történik és bárhol vagyok sírok. Ez miért/mitöl van ?

#Egészség/sirás
2014. jan. 10. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon érzékeny vagy. Egy tizenéves lánynál ez amúgy sem meglepő, lehet ez a hormonok miatt is. Szóval ne aggódj. Hidd el, aki szeret téged, az így fogad el! Nem kell ezen változtatni.
2014. jan. 11. 14:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönőm a biztatást...és tebyleg sokan elfogadnak igy ... De megis zavar engem ez az egesz ... Sokszor elrontom masok kedved mert en sirok valamiert s akkor masok probalnak vigasztalni... Proballok eros lenni es van amikor visszatudom folytani a sirast de kis ido mulva ujra elojon es akkor mar nem tudom elfolytani es kitor belolem a siras
2014. jan. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!