Kismamik! Ti is féltékenyebbek vagytok amiota pocakosak vagytok? Mit tegyek ellene? Sőt érzékenyebb is mert mindenért sirok!
-nem vagyok féltékeny megbizom a páromban.
ez nem terhes állapotban is igy van.
-bizz meg benne. Csak nagyon kevés olyan férfi van aki a terhes feleségét csalja és utánna a szemébe is tud nézni.
-az érzékenység normális kerüld el a világ fájdalmának bemutatását ilyenkor - ha lehet- főleg vizuálisan.
(a múltkor a natgeo-n egy oroszlán pont megevett egy kis újszülött zergét egyből elkapcsoltam persze attól még megette csak én nem néztem végig ahogy elharapja a torkát.)
Utolsónak:
A férjed tudja hogy milyen áldozatot hoztál és nem te tehetsz róla hogy meglátszik a testeden a terhesség ez nem tudható előre.
De +! biztosan tudja a férjed hogy a ropogós csirkéktől mit kaphatna egy este és tőled mire számithat egy életen át... ezt ő is mérlegeli.
Az a jó pasi csak a Tied!!! Ők max ácsingózhatnak utánna.
A külső nem minden ha hangsúlyozod a dekoltázsodat és eltereled a figyelmet a pociról v. ahol maradt felesleg ugyanolyan jó nő leszel szülés után is mint a csirkék!
Nekik könnyü neked nehezebb de a munka megéri!
Sok sikert a férjednek és sok boldogságot továbbra is a babához!
Én úgy sírtam mint a záporeső, szó szerint mindenért. Úgy éreztem senki sem szeret, ezért is sírtam, aztán azért is ha valami nem túl kedveset mondtak (jajj de nagy a hasad)
De hálistennek ezekre már felkészültem, tehát mondtam a férjemnek, hogy készüljön, mert hárpia leszek 9 hónapig:), ugyanis barátnőm 18 évesen lett terhes, pont utolsó gimnáziumi évünkben.Na én nem tudtam, hogy nem lehet terhes nőnek semmit sem mondani:D Percek alatt elsírta magát, megbántódott, én meg nem győztem bocsánatot kérni:) Hálistennek a következő 2 terhességénél nem volt ilyen, illetve most a 3.nál volt egy pici, de az örömsírás volt csak:)nem mert megbántottam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!