Mire kell figyelni, amikor az ember béta blokkolót szed? Ő
Pl magnézium, vas, B-vitamin, C vitamin, és hasonló tápanyagokat mikor vegyem be, hogy ne zavarják a felszívódást?
Csipkebogyó tea, rooibos tea mehet?
Nagyon köszönöm, mindkettőtöknek! Igazán örülök, hogy ilyen kedves és segítőkész emberekkel akadtam össze! :)) Sokat segítetek elfogadni a tényt, hogy szedni kell - még ha fiatal is vagyok.
Persze olvas az ember minden félét a mellékhatásokról (cukorbetegség, hideg végtagok, rémálmok vagy éppen álmatlanság.) De szerintem ezek inkább csak kellemetlenek, a szív-problémák pedig egyenesen életveszélyesek lehetnek. Szóval sokkal inkább előnyös a használatuk, mint a nem-használatuk.
A vérnyomásom nekem is kb. 140 környékén volt, most, hogy szedem, lement 90-100 közé, de várok még vele, mert ugye az első 2 hét a beállás, hozzászokás időszaka - és biztosan ezért is vagyok fáradékonyabb, aluszékonyabb. (Bisoprolol 2,5 mg, amit szedek reggelente, megyek majd egyeztetni még a dokihoz, de lehet akár a 1,25 mg is elég lenne.)
Elképzelhető,hogy elég. De a 100 as vérnyomás nem rossz. Van egy mondás: akinek magas a vérnyomása rövid ideig él,akinek alacsony sokáig,de rosszul :)
Az olyan panaszok,mint a hideg végtagok,álmatlanság ,feszültség meg fognak szűnni. És tudod,természetes,hogy nem jó a gyógyszer,de van amikor a gyógyszerek szedésének mellékhatásai,kisebb veszélyt jelentenek,mint a nem szedésük. Nem lesz semmi gond vele! Egészséges,hosszú életet kívánok!
Nagyon köszönöm!
Egy utolsó kérdés: az nem gond, ha összetörve veszem be a felet, ugye? Máshogy nem megy :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!