Mire kell figyelni, amikor az ember béta blokkolót szed? Ő
Pl magnézium, vas, B-vitamin, C vitamin, és hasonló tápanyagokat mikor vegyem be, hogy ne zavarják a felszívódást?
Csipkebogyó tea, rooibos tea mehet?
Köszönöm!
Tehát pl nincs ilyen, hogy a vas gátolná a felszívódását?
Próbálom mindig ugyan abban az időben bevenni. Vérnyomást mikor érdemes nézni?
A drinfo-n meg lehet nézni, hogy a különböző készítmények hogyan hatnak (hatnak-e) egymásra. (A teák nem, csak a gyógyszerek szerepelnek, a recept nélkül kaphatók is.)
Egyébként én jópár éve szedek beta-blokkolót, és nem nagyon zavarja semmi a hatását (pedig még olyan szereket is szedtem mellette - orvos tudtával - ami elvileg nem ajánlott).
Köszönöm!
És a légszomj, fáradtság, álmosságérzés is be fog állni majd, javulni fog? Még csak 4 napja szedem.
Nem hála ég: se koffein, se dohányzás. Ennyivel egyszerűbb :)
Te sokáig szeded/szedted? Én huszonéves vagyok még csak, stresszre kaptam elsősorban, mert nagyon hamar beindult a pulzus, és volt, hogy napokig nem ment lejjebb. Így most jobb, sokkal.
De szuper! Sokat segítettél, köszönöm! :)
Én nagyon óckodom minden gyógyszertől, de úgy gondoltam, teszek vele egy próbát. Azt hiszem, kezd beválni - jelenleg ez az álmosság az, ami negatív - de még mindig 100x jobb, mint a stresszes magas és erős pulzus, amitől aludni sem tudtam, és egyre rosszabb lett.
Nekem sajnos vannak extrasystoléim is - egy-egy nagyobb ütés. Ez aggaszt még kicsit, sokszor mintha elhúzódna egy ütés, aztán néha van nagyobb, néha nincs nagyobb dobbanás. De gondolom ezen inkább csak segíteni fog a gyógyszer, mint ellene tenni. (Concort szedek egyébként, kis adagot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!