Ki van itt olyan, aki szintén halogatja teendőit, vagy halogatott, DE végül sikerült legyőznie ezt a rossz szokást?
Hogyan "küzdötök" ellene? Azoknak, akiknek sikerült leküzdeniük, vagy mérsékelni, hogyan tették?
Én már ott tartok, hogy a munkámban és az itthoni dolgaimban is annyira halogatok, hogy ezt már mások is szóvá tették, és jogosan.
Tudom, hogy ez nem jó.
Tanácsokat kérnék.
Előre is köszönöm!
Én is halogattam a teendőimet de hidd el mindennek eljön az ideje.
A mindennapi teendők mellet persze felgyülemlenek más tennivalok.
Csinálj fontossági sorrendet.Aztán lépésről lépére mindenna p egy kicsit cselekedj....
Mindannyian szivesen lazitunk kicsit, de ami elmarad, azt is meg kell csinálni, és ha összeszaporodik, az ember sosem ér a végére!
Készits heti tervet, hogy melyik nap mit fogsz megtenni, elintézni, azután ezt bontsd le napi szintre, és ne engedj belőle.
Tény az, hogy ha nem porszivózol fel ma, az megvár holnap is, de holnapra már lenne más, amit újra halasztani fogsz, és ez utána egy mókuskerék!
Ne tervezz túl sokat egy napra, légy reális az időbeosztást illetően, és hagyj magadra is időt, igy nem kell sehonnan sem ellopni. Mellesleg motiváló is, ha tudod, hogy na még ezt megcsinálom, és akkor kész vagyok a napi munkámmal.
Ha viszont azzal van gondod, hogy túl sok, és nem tudod besosztani az idődet, hogy mindent el tudj végezni, akkor próbálj meg egyszerűsiteni, vagy kérj segitséget!
Gondolom, hogy nem egyedül te élsz a házban, ha mindenki egy kicsit odateszi magát, és csak a saját dolgait rendben tartja, a többit győznöd kellene.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!