Ez nem fog elmulni magatol?
Figyelt kérdés
2 hete tortent valami csaladi dolog, ami elegge megviselt. Meg nincs teljesen vege, de azt hittem, hogy mar lassan tul vagyok rajta, de nem. Nem tudok enni, ha esetleg ugy erzem, hogy na most jolesik valami es leulok enni akkor par falat utan mar nem is kell. Ejszaka nem birok elaludni, de ha sikerul akkor delutan 2-3 ig tuti nem kelek fel, de ma 4ig aludtam. Most pl. Majd szetmegy a fejem es almos vagyok pedig rengeteget aludtam, de ha lefekudnek nem tudnek aludni. Az elobb ettem, de ugy erzem, hogy azt se kellett volna. Tisztaidegbeteg vagyok vagy csak ugy siman sirogorcsot kapok. El fog ez mulni, ha rendezodnek a csaladi dolgok? Egyatalan attol van?2014. jan. 5. 19:21
1/4 anonim válasza:
én is voltam hasonló helyzetben, de szerencsére amikor jobbra fordultak a dolgok, akkor minden helyrejött :) de egy kis erőt is kell venni magadba, és bizakodni a legjobbakban, az is sokat segít :) sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :))
2014. jan. 5. 20:19
3/4 anonim válasza:
Pár hét stressz még bőven belefér, attól még senki nem ment tönkre. Akkor van gond, ha ez hónapokra állandósul ebben a formában!
4/4 anonim válasza:
Pszihológust tudok ajánlani,ha nem mulna el.hihetetlen hofy mikre képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!