Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor fog elmulni? Magátol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog elmulni? Magátol rendbejön?

Figyelt kérdés

5hónapig szedtem fog.gátlót.Abbahagytam mert az orvos azt javasolta.3napja h elmult a mensim és ugye a 7 napos szünet után nem vettem be a következö gyógyszert erre megint megjött mikor 3 napja h elmult:S most megint 5 napig lesz?vagy mi?visszafog állni rendesen?mit csináljak?alig vártam h elmenjen erre megint megjön és ez most nagyon nem kéne:S

Értelmes válaszokat és tanácsokat kérek.

2010. aug. 28. 10:41
 1/1 nightingale válasza:
hát elvileg visszaáll, várj vele pár hetet, vagy ha nagyon aggódsz akk menj el a dokihoz..
2010. aug. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!