A MagneB6-ot hogyan szedjem?
18 éves vagyok.
Sajnos lelkileg nem éppen 100%-ig vagyok rendben. Olyan félelem jött rám szeptemberben, hogy már a magántanulóságon gondolkodtam. Kaptam egy papírt a pszichológusomtól, amit be adtam az iskolában. Az állt rajta, hogy már a terhelésem határát súrolom, és, hogy ne nagyon terheljenek. Ezt nem használom fel, csak akkor, ha nagyon rosszul vagyok.
Elmúlt a félelem, viszont tanulni nem nagyon tanultam, mert nem tudtam(pedig 12 éven keresztül napi 4-5-6 órát tanultam, és kitűnő voltam). Minden rendben ment, egészen Szilveszterig(már előtte is voltak néha tünetek), mikoris bevert a szívem, és gyomorgörcsöm volt, és állandó félelmet éreztem. El is hánytam magamat. Voltam pszichiáternél, aki írt gyógyszert, de azt nem szedtem. Most nagyjából jól vagyok, kivéve, ha az iskolára gondolok. AMint az jut az eszembe, hogy tanulni kell, elfog a félelem.
A pszichológusom a MagneB6-ot javasolta, és egy barátnőm anyukája is, aki egy ilyen gyógyszercégszerűség vezetője.
Azt írja a betegtájékoztató, hogy 40-49 kiló közötti emberek(én 47 vagyok), napi 4 szemet szedjen be, és, hogy a napi adag 2-3 részre osztva alkalmazható.
Én most reggel 10: 45 fele vettem be egyet. Akkor olyan egy fele ha beveszek kettőt, meg este egyet, akkor az jó?
Szedd úgy hogy:
Reggel 2
Este 2
Én napi 3szemet szedek.
Reggel 1 ,délben 1, este 1
Nekem így jó és én 70kg vagyok.
Magne B6-tól biztos nem lehetsz depressziós ez csak vitamin amire szüksége van a szervezetnek.
Jó a magne B6. Szedd nyugodtan.
Ajánlom neked a Valeriana Teva -t (gyógynövény) átmeneti idegességre.
Citromfűtea is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!