Elevit vagy Gravidia? Szedjem mellé a folsavat (napi 2) és a MagneB6 (napi 2*2)?
Szerintem barmelyiket szeded, nem kell mast szedni hozza.
Nekem az elevit valt be, mert nem rakott ram + kilokat.
30 hetes kismami
Én a hipp natalra szavazok, mert termeszetes, es nem gyogyszer, hanem gyumolcskoncentratum, finom, olyan, mint a kubu. minden van benne, ami kell, de nem mesterseges.
van benne folsav, azt nem kell szedni melle, viszont magne b6ot minden masnap bekapok egyet (a béres félét, abbol eleg egy), mert elegge rosszul vagyok a magneb6tol valamiert :S
De szerintem barmelyik vitamin jó, tenyleg, amelyik neked jobban bejon, amelyiktol nem kapsz székrekedést, van aki érzékeny ra, amelyiktol nem rakodnak fel plussz kilok (ez is egyeni szerintem)
Szia, én is elevites vagyok, de szedem mellé a béres magnéziumot (250mg) , a folsavat (napi 1) és a maltofert (napi 1)is, a dokim javaslatára. Próbáltam a magne b6-ot is, de ha nem szeden be a 3x2-t akkor görcsöl a vádlim. Sztem kérdezd meg a dokid. Én így nyugodtabb vagyok, nem bízom abban, hogy a mai "felfújt" gyümölcsökben van vitamin, a biora meg nem telik...
27 hetes babaváró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!