Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, akinek skizofré...

Van itt olyan, akinek skizofrén a férje/felesége, barátja/barátnője?

Figyelt kérdés
A barátom skizofrén. Sajnos kórházba került, mert le akarta tenni a gyógyszerét. Fokozatos is csinálta, de így sem lett volna szabad neki.
2014. jan. 2. 19:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az orvosával beszélte meg, aki mellesleg egy vidéki városban él, telefonon tartják a kapcsolatot. Szerintem egy orvosnak nem kellene ilyen felelőtlennek lenni.
2014. jan. 2. 20:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Tünetei a gyógyszer mellett a féltékenység, de inkább azóta, hogy kevesebb mg-t szedett.
2014. jan. 2. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
és amikor leállt, akkor a féltékenységen kívül testi tünetei is voltak? hangokat hallott vagy rosszul lett?
2014. jan. 2. 20:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy volt e más tünete. Akkor a családjával volt, ők sok mindent nem mondtak nekem.
2014. jan. 2. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Remélem, a kórházban gyorsan jobban lesz! Kíváncsi vagyok a fejleményekre, mit mondanak neki... Már bocsánat, de gondolom a skizofréniának is vannak fokozatai, vagy változatai, remélem semmi komoly baja nem lesz!
2014. jan. 2. 21:16
 16/16 anonim ***** válasza:
a kérdésed, hogy van e vele jövőd, szerintem leginkább a barátod alapjellemétől függ, találkoztam kezeléseim alatt sok skizóval és legtöbjüknek a teljes kórképe és a tüneteik is teljesen változatosak voltak, sokak jellemén semmit nem változtat a betegség, főleg amíg szedik a gyógyszereiket, de vannak olyanok is akik gyógyszer nélkül sem lesznek közveszélyesek, sajnos gyerekkori legjobb barátom nem ez a kategória, ő a drogok felé menekül, vele nem lehet együtt élni, folyamatosan visszakerül zárt osztályra, nem dolgozik, mindenkit azzal etet, hogy nemsokára megy külföldre dolgozni, de közben a szülei már évekkel ezelőtt gyámság alá vették...
2014. jan. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!