Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan ismerősötök aki...

Van olyan ismerősötök aki skizofrén?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van. Ha akadnak további kérdéseid, akkor itt tedd fel őket, ne privátban. Kössz.
2014. jan. 2. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Van. És ahogy az első írta.
2014. jan. 2. 16:48
 3/11 A kérdező kommentje:

ja bocs azt olvastam, hogy privátban tegyem fel, uhh na mindegy :D kicsit másnapos vagyok, bocs mégegyszer.

elfelejtettem a másik részét a kérdésnek.

szóval

hogy vettétek észre? és hogyan sikerült bebizonyítani, hogy az tényleg skizofrénia? hány éves ez az ismerősötök?

2014. jan. 2. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem is van. onnan tudom, hogy nem csinál titkot belőle, mindenki tudja róla. 40 fölött lehet.
2014. jan. 2. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos családtagom is. Hogy hogy vették észre? Azt nem tudom, de elmegyógyintézetben is kezelték. Paranoiás, állandó kényszerképzetei vannak.
2014. jan. 3. 00:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én ismerősöm fura dolgokat mondott, lehetetlenségeket, teljes meggyőződéssel. Mivel traumához köthető a betegsége, ezért egyből fel is merült a gyanú és kivizsgálták.
2014. jan. 3. 08:18
 7/11 A kérdező kommentje:
ezt pl sose értettem hogy minek kivizsgálni, az elmebetegség gyógyíthatatlan, csak enyhíthető, de ezért minek kell valakinek megbélyegezni az életét, hogy mindenki tudja róla, hogy elmebeteg, meg gyógyszerezzék?
2014. jan. 3. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:

"ezt pl sose értettem hogy minek kivizsgálni, (..) hogy mindenki tudja róla, hogy elmebeteg, meg gyógyszerezzék?"

Mert mondjuk ha alapból időnként bekattanna és késsel végigvágná a szembejövő embereket, de gyógyszer hatására el tudják nyomni a tévképzeteit, és tud normális életet élni, akkor nem nehéz belátni, hogy megéri..

2014. jan. 3. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:
#7: szerintem azért, mert abban a tudatállapotban nem lehet menedzselni a hétköznapokat. túl ingergazdag, túl kaotikus az egész, hogy úgy lehessen dolgozni, vagy az apró cseprő dolgokat elvégezni.
2014. jan. 3. 11:20
 10/11 anonim válasza:
Nekem is van a barátom de vele minden rendben van szedi a gyogyszereit mind2-en londonba dolgozunk ö soförként több éve és megmondom öszintén ha ö nem mondja el nekem öszintén a betegségét én soha nem mondtam volna meg rola,hogy ö skizofrén.
2014. jan. 4. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!