Bratilla kérdése:
Az érzelmeket hogyan lehet elnyomni, kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Az olyan érzésekre gondolok, mint a szomorúság, félelem, düh, és a szerelem. Ezek nélkül sokkal könnyeb lenne az életem, de nem tudom, hogyan tudnék megszabadulni tőlük.
Előre is köszönöm a válaszokat
2013. dec. 29. 14:17
11/16 anonim válasza:
Csodálom, hogy senki sem írta még, hogy fordulj pszichológushoz.
Depressziós vagy, ez egyértelmű. Pszichológus segíthet legyőzni és meggyógyulni.
12/16 anonim válasza:
# 11: Az előző válaszomban írtam... Én is csak úgy tudtam feldolgozni, szakember segítségével.
13/16 74123 válasza:
Kevés alvás, sok kávé. Én már évek óta négykor kelek, de fél tizenegy után alszom el. Igaz sok kávét iszom, napi 4-5-öt. Néha csak úgy feltűnik hogy olyan helyzetekben mikor kellene nem érzek semmi lelki érzelmet. Néha elsirom magam valami apróságon és minden érzelem egyszerre tör elő belőlem. Ez nagyon rossz de befolyásolni tudom valamennyite hogy melyik állapot mikor van. Én kicsit busulom hogy nem érzek szerelmet, nem vagyok képes rá de szerencsére nem érzek bút, csalódottságot, keserűséget, azok meg nem is kellenek. Ha a leírt állapotot akkor próbáld ki de nem tudom, mi a jó benne.
14/16 anonim válasza:
74123: ne. Olvasni is rossz. Utazz kicsit.
15/16 anonim válasza:
Régi kérdés, de legyen ASPD-d ( anti social personality disorder).Mi tudatosan tudjuk kontrollálni és ki- be kapcsolni az érzéseinket. ( tévhit, hogy a pszichopata nem érez. Érez, nagyon mélyen. Impulzívan, az adott pillanatok törtrészében.)
21/N
16/16 b.m13 válasza:
Igyál vámpír vért. Halj meg. Igyál emberi vért. És kapcsold ki őket. És voila, erzelemmentes vámpír lettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!