Kezdek "kikapcsolni", mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig is társaságkerülő ember voltam, soha nem volt két barátnál több akikkel tényleg el tudtam beszélgetni néha, de sajnos suli után útjaink szétváltak. Már 2 éve dolgozom és az első 3 rettenetes hónap után valami megváltozott. Nincs egy barátom, sőt ismerősöm sem munkahelyen kívül. Már nem utálok ott lenni, bemegyek, csinálom, elmegy a 8 óra valahogy, de nem vagyok a régi. Sokat olvastam korábban, komoly témákat, de most már egyre többször akadok el mondat közben, és érzem szó szerint butulok. Semmi nem érdekel, a hobbijaim se, nincs erőm, könyvet csak 5öt olvastam el az utóbbi 2 évben. A napom abból áll hogy 4kor kelek, 3ra hazaérek és alszom vacsoráig, hogy kaja után aludjak újra reggel 4ig. Már nem érzek semmit, pár hónapja még ha nagyon küzdöttem akkor egy kis depit össze tudtam kaparni, és jó érzés volt, de most már semmi, 0. De a munkahelyen poénokon nevetek, egyre kevésbé nézek ki "magamnak-valónak", pedig nem érzek ott se semmit. Mintha a testemből kezdenék eltűnni. Ez a szimpla elfásulás ami mindenkivel megtörténik?2013. jún. 30. 16:08
1/1 anonim válasza:
nem, nem történik meg mindenkivel.
Menj el vele pszichológushoz, majd ő tud okosat mondani rá, mit kéne kezdeni.
Mert ahogy észreveszem igazából nem is akarsz ezen az állapoton változtatni, ehhez sincs már affinitásod.
Anélkül pedig nem fog menni.
Ha szeretnél Ember lenni, akkor szerezz barátokat, menj el múzeumba, fesztiválokra, vagy csinálj valamit.
Élj is, ne csak mint egy robot létezz. Annak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!