Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírok készülni a vizsgáimr...

Nem bírok készülni a vizsgáimra, mert nincs kedvem és már napok óta nem tudok leülni tanulni, hogy gyűjthetnék erőt?

Figyelt kérdés

igen, szakítottam a barátommal,közben más pasi is "piszkált"

beteg is voltam

teljesen le vagyok merülve

segítsetek!

2013. dec. 27. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Pihenj. Ez a legjobb módszer. Igenis utalj ki magadnak 5 napot, amikor nem csinálsz semmit, csak amihez neked van kedved: olvass, főzz, bármi, ami pihentet és megnyugtat. Ne csinálj egész nap semmit. Hidd el, utána sokkal jobb lesz. Időnként muszáj egy fontossági sorrendet állítani. Egyrészt, a (testi és lelki) egészséged a legfontosabb. Másrészt, lehet, hogy ha "elpazarolsz" így 5 napot, akkor 1-2 vizsgádat elbukod, de ha nem pihensz rendesen, és nem jutsz túl ezen, akkor semmilyen vizsgáddal nem fogsz előbbre jutni, ezt mint gyakorló egyetemista mondom (MSc, mérnök szakon).
2013. dec. 28. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Schüssler-sók(homeopátia):

V.-ös Kálium-foszfát(agy és idegrendszer energiasója,szorongás,stressz,alvászavar,kimerültség,lehangoltság,javítja a memóriát is)

VII.-es Magnézium-foszfát(testi/lelki görcsök,vizsgadrukk)

Naponta 3x1-1 tablettát elszopogatni.Patikákban receptmentes.

2013. dec. 28. 09:26
 3/6 A kérdező kommentje:

hát..

köszönöm a válaszokat:)

kedves első 2-3 napot csak pihentem már korábban,de még talán rosszabbul érzem magam, na meg úgy érzem,hogy le vagyok maradva :/

2013. dec. 28. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
A depresszión nem segít a pihenés. Ez csak akkor jó, ha tényleg a kimerültség miatt romlik a teljesítményed. Sajnos az egyéb eredetű lelki problémákat csak túl kell élni, és kész... esetleg pszichológus segíthet, ha nagyon durva.
2013. dec. 28. 11:11
 5/6 A kérdező kommentje:
már magamon nem sokat tudok segíteni, megpróbálom,de annyira nehéz :((((((((((((((((
2013. dec. 28. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy magadtól nem bírod feldolgozni, akkor nyugodtan fordulj pszichológushoz, tényleg nagyon sokat tud segíteni abban, hogy hamarabb átess ezen. De 2-3 hét alatt enyhülni szoktak ezek az érzések, ne félj, nem tart örökké.
2013. dec. 28. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!