Nem bírok készülni a vizsgáimra, mert nincs kedvem és már napok óta nem tudok leülni tanulni, hogy gyűjthetnék erőt?
Figyelt kérdés
igen, szakítottam a barátommal,közben más pasi is "piszkált"
beteg is voltam
teljesen le vagyok merülve
segítsetek!
2013. dec. 27. 23:45
1/6 anonim válasza:
Pihenj. Ez a legjobb módszer. Igenis utalj ki magadnak 5 napot, amikor nem csinálsz semmit, csak amihez neked van kedved: olvass, főzz, bármi, ami pihentet és megnyugtat. Ne csinálj egész nap semmit. Hidd el, utána sokkal jobb lesz. Időnként muszáj egy fontossági sorrendet állítani. Egyrészt, a (testi és lelki) egészséged a legfontosabb. Másrészt, lehet, hogy ha "elpazarolsz" így 5 napot, akkor 1-2 vizsgádat elbukod, de ha nem pihensz rendesen, és nem jutsz túl ezen, akkor semmilyen vizsgáddal nem fogsz előbbre jutni, ezt mint gyakorló egyetemista mondom (MSc, mérnök szakon).
2/6 anonim válasza:
Schüssler-sók(homeopátia):
V.-ös Kálium-foszfát(agy és idegrendszer energiasója,szorongás,stressz,alvászavar,kimerültség,lehangoltság,javítja a memóriát is)
VII.-es Magnézium-foszfát(testi/lelki görcsök,vizsgadrukk)
Naponta 3x1-1 tablettát elszopogatni.Patikákban receptmentes.
3/6 A kérdező kommentje:
hát..
köszönöm a válaszokat:)
kedves első 2-3 napot csak pihentem már korábban,de még talán rosszabbul érzem magam, na meg úgy érzem,hogy le vagyok maradva :/
2013. dec. 28. 10:21
4/6 anonim válasza:
A depresszión nem segít a pihenés. Ez csak akkor jó, ha tényleg a kimerültség miatt romlik a teljesítményed. Sajnos az egyéb eredetű lelki problémákat csak túl kell élni, és kész... esetleg pszichológus segíthet, ha nagyon durva.
5/6 A kérdező kommentje:
már magamon nem sokat tudok segíteni, megpróbálom,de annyira nehéz :((((((((((((((((
2013. dec. 28. 13:04
6/6 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy magadtól nem bírod feldolgozni, akkor nyugodtan fordulj pszichológushoz, tényleg nagyon sokat tud segíteni abban, hogy hamarabb átess ezen. De 2-3 hét alatt enyhülni szoktak ezek az érzések, ne félj, nem tart örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!