Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen edzéseket végezhetnék...

Milyen edzéseket végezhetnék télen? Vizsgáimra kell tanulni januárba és kiváncsi vagyok mivel tarthatnám fitten maga.

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 23:13
 1/5 anonim válasza:
Véleményem szerintem a jó öreg bevált ősi módszerekkel felülés fekvőtámasz törzsemelés futás ugrálókötél gugolások stb.
2011. dec. 22. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendszeresen mozogni mindig lehet, talald meg a megfelelot, uszas, futas, seta, tanc, erobic stb.
2011. dec. 23. 06:30
 3/5 anonim válasza:
Én már 1 éve nem járok konditerembe, csak otthon edzem... Berakok valami jó zenét, és nyújtógyakorlatokat csinálok, tekergetem a csípőmet, pipiskedve guggolok.... Egyetlen súlyzó is elég hozzá... Ha figyelsz a testedre, érezni fogod, hogy mire van szükséged... Még fogmosás közben is lengetheted a csípőd, mintha táncolnál, fantasztikus hatása van ! Hajrá!
2011. dec. 25. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha télen is eljársz például futni és a haza érve bevágsz egy forró teát, az nem csak az állóképességet, de az immunrendszert is ellenállóbbá teszi. Valamint sokkal frissebbnek, fittebbnek érzed majd magad a hétköznapi dolgok terén.
2011. dec. 27. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Most találtam egy elég jó otthon végezhető anyagot.

http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8

insanity a neve, az interneten azt hiszem megtalálható.

Még nem próbáltam.

Amúgy itt van egy jó hasprogi ezt minden nap megcsinálom:

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

ezenfelül nyomok 4kör fekvőtámaszt, meg van két kis súlyzóm azzal a felsőtestemet lerendezem, megmég gugolok meg ilyen lábas dolgok. Szerintem mindent meglehet csinálni otthon. Én mondjuk kicsit kardiojellegű dolgokat szoktam otthon... napi 1órát fordíts magadra akár tanulsz akár nem. Az ilyen könnyed edzésektől felélénkül az agyad nem lefárad, főleg ha ritmusra csinálod. Nálam az volt a baj, hogy nem ittam eleget és fel se tűnt, szóval ne felejts eleget inni attól, mert otthon vagy..:)

2011. dec. 29. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!