Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen kutatás (oka) t végezhe...

Milyen kutatás (oka) t végezhetnék?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kutatásba fogni, ami az életmóddal, vagy táplálkozással, vagy akármilyen biológiai dologgal kapcsolatos. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit kutassak? Az akarat megvan, de egyszerűen nem tudom a témát...:(

Lehet olyan téma is, amihez mondjuk egy kérdőív kitöltetése szükséges, több emberrel, vagyis inkább diákokkal, mert hogy iskolába járok, és meg lenne a lehetőség arra hogy a kérdőíveket mondjuk átlagoljam, grafikon stb..stb...

Illetve még az is érdekelne, ha biológiásat nem tudtok (embertan, akármi ami biológiás) akkor kémiásat esetleg?

Nagyon megköszönném a segítségeteket!

2011. febr. 16. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
De miért akarsz kutatni? Csak úgy poénból? Vagy projekt munka kellene érettségire?
2011. febr. 16. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem mindig a férfi-nő közti kémiai hatás érdekelt, hormonok meg ilyesmi...

Pl. a párom folyton mondja hogy milyen jó illatom van, de én sajnos részéről nem érzek semmilyen illatot. Gondolom velem van a baj :D

2011. febr. 16. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:

igazából van egy ilyen verseny, és arra lenne, csak az igyekezet van meg, a téma nincs:(

és lehet több (kb 2 év alatt azért eredményes) kutatás is:)

2011. febr. 17. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
mármint úgy értettem, hogy több éves :)
2011. febr. 17. 16:46
 5/5 poiu ***** válasza:

Egyedül nem megy. Ez jó start:

[link]

2011. márc. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!