Milyen kutatás (oka) t végezhetnék?
Szeretnék egy kutatásba fogni, ami az életmóddal, vagy táplálkozással, vagy akármilyen biológiai dologgal kapcsolatos. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit kutassak? Az akarat megvan, de egyszerűen nem tudom a témát...:(
Lehet olyan téma is, amihez mondjuk egy kérdőív kitöltetése szükséges, több emberrel, vagyis inkább diákokkal, mert hogy iskolába járok, és meg lenne a lehetőség arra hogy a kérdőíveket mondjuk átlagoljam, grafikon stb..stb...
Illetve még az is érdekelne, ha biológiásat nem tudtok (embertan, akármi ami biológiás) akkor kémiásat esetleg?
Nagyon megköszönném a segítségeteket!
Engem mindig a férfi-nő közti kémiai hatás érdekelt, hormonok meg ilyesmi...
Pl. a párom folyton mondja hogy milyen jó illatom van, de én sajnos részéről nem érzek semmilyen illatot. Gondolom velem van a baj :D
igazából van egy ilyen verseny, és arra lenne, csak az igyekezet van meg, a téma nincs:(
és lehet több (kb 2 év alatt azért eredményes) kutatás is:)
Egyedül nem megy. Ez jó start:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!