Fogszabályzó. (közvélemény kutatás? )
Július 6.-án teszik fel a fogszabimat. Tudom....sokaknak ez hülye kérdés lesz. :)) De mondanátok nekem BÁRMIT a fogszabiról...!!:D Mostmár izgulok kicsit h milyen lesz...:S KÖSZI(l)
13/L :/
Szia!
En ha minden igaz, en juli vegen kapok, meg ki kell muteni az utolso bolcsesseg fogamat....:S En amr nagyon varom, mert kicsit kuszak a fogaim. Szal ennel mar csak jobb lehet.
Amit mondani tudok rola, h tutira oda kell figyelni a tisztitasara. Van egy lany, akinek szinte van, sokszor latom, h kicsit kajas. Undorito tud lenni... Szal en erre nagyon fogok figyelni.
Eljenek a fogszabalyzosok! :)
Szia!
Nekem 10 hónapja van fogszabályzóm már 1-2 hónap után nagyon sok változás volt és mostanra elnyerte a végleges formáját úgyhogy a fogorvosom rögzítette ez azt jelenti h. október közepe körül levesz és utána kapok kivehetőt vagy éjszakait.Számíts rá, hogy az elején fájni fog és nem ehetsz majd akármit...És sokat kell fogat mosni mert ilyenkor könnyebben elszíneződik.
No, para! Engem úgy löktek be a rendelőbe, hogy kell nekem ez a fogszabi. Uncsitesóm és a férjem beszélt rá, mert uncsitesómnak szépen alakultak a fogai a fogszabival. 30 évesen. Csak felülre kaptam végül. Rengeteget olvastam és persze tiszta ideg voltam, csak mentem a mintavételre a röntgenre és azt sem tudtam akarom-e igazán. Éjjel-nappal ez járt a fejemben. Én az a típus vagyok aki inkább elmegy 10x nőgyógyászhoz, mint 1x fogorvoshoz. Aztán jött a foghúzás. Majd a felrakás, kb. 15 perc volt. Nagyon jó dokim volt-van. Egyáltalán nem kezdte ki a számat, kaptam persze viaszt, de egyszer sem kellett. A rágás igen, kellemetlen, de nem annyira, ahogy egyesek leírják. A tisztítása sem gáz, én plázába, étterembe is mentem a mosdóba, fogmosás, tisztítás.
A havi állítások az elején nekem nagyon fájtak, ezt megmondom őszintén, de olyan büszke voltam magamra, hogy bevállaltam. 10-11 hó mire eltűnt a kihúzott fogam helye. Közben szépen férjhez mentem, nem vetettem le addig sem a fogszabit, a fotós kiretusálta, olyan szép mosolyom lett, hogy még. Nekem is majdnem olyan szájpadlásos lett az állandó fogszabim, de végül is nem kellett. 1,5 évig volt fent, idén júniusban tavaly júniusban vették le, akkor már 8 hós terhes voltam és jövő év júniusáig kell hordani az éjszakait. Egyáltalán nem mozogtak vissza a fogaim, az éjszakai teljesen elviselhető.
Ne parázz, nálam jobban senki nem félt ettől az egésztől és lám már nem tudom kiharapni a pókot a sarokból!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!