Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az beteges, ha legszívesebben...

Az beteges, ha legszívesebben öngyilkos lennék, de úgy, hogy ne haljak meg, csak kórházba kerüljek, intenzívre?

Figyelt kérdés

Már el is terveztem, mikor és hogyan csinálnám, hova kerül addig a macskám, és gyűjtöm a pénzt ami kelleni fog amíg lábadozom. Tudom, hogy nem ésszerű normális embernek, de azt is tudom, hogy nincs más mód, hogy kitörjek a helyzetemből. Ez beteges?

(Előző kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__5..

2013. dec. 26. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én is pont ugyanezt érzem a legtöbbször ha valami baj van, nem akarok kimúlni, csak kórházba kerülni, kicsit olyan lenne, mintha egy adag problémát levenne a vállamról, kis időre, de legalább úgy érezném...de amíg ezen gondolkodok, valahogy mindig megyek tovább és valahogy megoldom a gondokat ._.
2014. jan. 6. 18:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogy állsz jelenleg?

Amúgy megnéztem a linkelt kérdésedet. Ha ez a sztori igaz, akkor nagyon durva életed lehetett eddig. Nincs valami ingyenes lelkisegély-vonal, amit felhívhatnál? Vagy valamilyen hely, ahol felvilágosítanának arról, hogy hova fordulhatsz? Első körben 100%, hogy pszichiáterhez kellene eljutnod, ő felügyelné a gyógyszeres kezelésed, és segítene a traumák megoldásában.

2014. jan. 8. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!