Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az baj, ha van egy egy számomr...

Az baj, ha van egy egy számomra ideális elképzelésem magamról, és olyanra akarom formálni magam?

Figyelt kérdés
Ez a kialakított kép szerintem pozitív, jó test, ész, harmonikus kapcsolatok. Ezekből csak az utóbbi van meg. DE néha nagyon idegesítő, hogy nem tudom magam arra az elképzelt formára alakítani, és nagyon távol állok egyébként tőle, nagyon domináns szeretnék lenni és elsöprő, de inkább a cuki és átlagos kategóriába tartozok.
2013. dec. 24. 19:58
 1/4 A kérdező kommentje:
18/l
2013. dec. 24. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
egy*
2013. dec. 24. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben átértékelném ezt a tökéletes ént.

Én is sokáig "küzdöttem" ezzel de semmit nem értem el vele.

Inkább vagyok önmagam és próbálom magam fejlesztgetni ahol hiányosságaim vannak,minthogy egy ideálképet kergessek egy életen át.

2013. dec. 24. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, az a kérdés neked baj e :) ha azt veszed észre, hogy negatív hatással van az életedre, akkor igen, ha nem, akkor nem.
2013. dec. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!