Lányom 15,5 éves. Depressziós. Pár hete vettük észre, hogy valami megváltozott. Hasonló helyzetűek tanácsát várnám, illetve Budapesten jó orvost keresnék. Mit lehet tenni SOS?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 20:26
11/16 anonim válasza:
"továbbküld a spzichológushoz" = pszichiáterhez
12/16 anonim válasza:
"leírom RÉSZLETESEN, hogy mik a depresszió lehetséges "okai, hogy ezeket "házilag" is kúrálni lehessen, de ez önmagában nem biztos hogy megoldja."
Kedves keleti bölcs!
Ha nekem a lányomról lenne szó, futva vinném orvoshoz, és nem akarnám a te bizonytalan módszereddel házilag kúrálni.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommenteket, voltak hasznosak is. Pszihológushoz már jár, önbizalomhiányos, önértékelési zavara van, én úgy látom. De még mindig felteszem magamban a kérdést, miért??? Szép lány, és mindenben támogatjuk, bármit is szeretne csinálni, de ha valami nem sikerül neki, feladja, nagyon hamar feladja.
2013. dec. 25. 10:12
14/16 anonim válasza:
szerintem a depressziót semmi esetre sem gyógyszerrel kell kezelni, mert az emberben belül van gond olyankor, talán még a testével is, de mindenképpen a lelkével, a mai orvoslás(értem ezen mind a házi orvost, a pszichológust meg a pszichiátert) azon alapul, hogy NINCS LÉLEK CSAK TEST az az ezt házilag nektek kell megoldanotok ha nem egy gyógyszerfüggőt szeretnél látni 20 évesen. az már egy jó jel, hogy 1-2 hét alatt észrevetted, mert sok mai szülő szerintem nem venné észre. sok beszélgetés megtudja oldani a dolgot ilyenkor, de ez nem egyik napról a másikra megy ilyenkor valószínűleg olyan dolgoknak kell feljönnie ami az ő szemszögéből nehezen megosztható egy szülővel, de kitartást és sok sikert, a leányzónak meg üzenem, hogy sose olyan dolgokon szomorkodjon amiket nem tud megváltoztatni, próbáljon meg arra koncentrálni ami körülötte van és képes is befolyásolni :)
15/16 anonim válasza:
"szerintem a depressziót semmi esetre sem gyógyszerrel kell kezelni, mert az"
Te utolsó, te orvos vagy több ezer éves tapasztalattal? Ugye nem. Összemosod az orvost a gyógyszerrel. A betegséget orvossal kell gyógyíttatni. Aztán majd ő eldönti, mit kell tenni. Legalább ennyi esélye legyen a betegnek.
16/16 anonim válasza:
Biztos azért depis mert jól megalázták egy házibuliban!
A szomszéd lányával is ezt csinálták az is akkor lett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!