Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lányom 15,5 éves. Depressziós....

Lányom 15,5 éves. Depressziós. Pár hete vettük észre, hogy valami megváltozott. Hasonló helyzetűek tanácsát várnám, illetve Budapesten jó orvost keresnék. Mit lehet tenni SOS?

Figyelt kérdés

2013. dec. 21. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
"továbbküld a spzichológushoz" = pszichiáterhez
2013. dec. 23. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

"leírom RÉSZLETESEN, hogy mik a depresszió lehetséges "okai, hogy ezeket "házilag" is kúrálni lehessen, de ez önmagában nem biztos hogy megoldja."

Kedves keleti bölcs!

Ha nekem a lányomról lenne szó, futva vinném orvoshoz, és nem akarnám a te bizonytalan módszereddel házilag kúrálni.

2013. dec. 24. 21:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommenteket, voltak hasznosak is. Pszihológushoz már jár, önbizalomhiányos, önértékelési zavara van, én úgy látom. De még mindig felteszem magamban a kérdést, miért??? Szép lány, és mindenben támogatjuk, bármit is szeretne csinálni, de ha valami nem sikerül neki, feladja, nagyon hamar feladja.
2013. dec. 25. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem a depressziót semmi esetre sem gyógyszerrel kell kezelni, mert az emberben belül van gond olyankor, talán még a testével is, de mindenképpen a lelkével, a mai orvoslás(értem ezen mind a házi orvost, a pszichológust meg a pszichiátert) azon alapul, hogy NINCS LÉLEK CSAK TEST az az ezt házilag nektek kell megoldanotok ha nem egy gyógyszerfüggőt szeretnél látni 20 évesen. az már egy jó jel, hogy 1-2 hét alatt észrevetted, mert sok mai szülő szerintem nem venné észre. sok beszélgetés megtudja oldani a dolgot ilyenkor, de ez nem egyik napról a másikra megy ilyenkor valószínűleg olyan dolgoknak kell feljönnie ami az ő szemszögéből nehezen megosztható egy szülővel, de kitartást és sok sikert, a leányzónak meg üzenem, hogy sose olyan dolgokon szomorkodjon amiket nem tud megváltoztatni, próbáljon meg arra koncentrálni ami körülötte van és képes is befolyásolni :)
2014. jan. 9. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:

"szerintem a depressziót semmi esetre sem gyógyszerrel kell kezelni, mert az"

Te utolsó, te orvos vagy több ezer éves tapasztalattal? Ugye nem. Összemosod az orvost a gyógyszerrel. A betegséget orvossal kell gyógyíttatni. Aztán majd ő eldönti, mit kell tenni. Legalább ennyi esélye legyen a betegnek.

2014. jan. 10. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Biztos azért depis mert jól megalázták egy házibuliban!

A szomszéd lányával is ezt csinálták az is akkor lett ilyen.

2014. nov. 1. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!