Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyre durvábban vagdosom...

Egyre durvábban vagdosom magam. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
A karomon nincs már hely jön a hasam, vagy bármi. Alkoholt is iszok rá. Igy jobban megy az írás stb. És jól érzem magam, pedig tudom, hogy nincs rendben ez így. Évek óta megy ez így kisebb megszakításokkal. :(
2009. nov. 26. 00:23
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
07:25! Igen, az egyik mentális betegségem, ha betegségnek nevezhető, enyhe mazochizmusban "szenvedek".
2010. jan. 17. 22:10
 22/31 A kérdező kommentje:
00:42! Az akaraterőm lehet, hogy ebben nem éppen nagy, de másban igen. Nem az akaraterőn múlik, hogy éppen most megvagdosom magam, hanem azon, hogy mennyire vagyok dühös és szeretném megbüntetni magam...
2010. jan. 17. 22:12
 23/31 A kérdező kommentje:

Kedves Többiek :)!

Skerült nagy nehezen fizetni egy magán pszichológusnak, talán így rendbejövök. Többféle problémát/betegséget is diagnosztizáltak :S. Az állami pszichológus havonta egyszer egy órára ér rá velem foglalkozni, és tudom hogy az nem segít, szóval ameddig megy, megyek a magánhoz. Köszönöm a kommenteket ja és amúgy nagyon jó volt a kórházban, nagyokat röhögtünk a betegekkel, alig akartam hazajönni :).

2010. jan. 17. 22:22
 24/31 anonim válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Egy osztálytársnőm is vagdosta magát, én pedig nem jöttem rá, mitől lehet.

Aztán egy dokumentum műsorban elesett, beteg, vadonban élő állatokat mutattak, akik ösztönösen úgy vetettek véget az életüknek, hogy megsebezték önmagukat. A vér szagára más állatok odagyűltek és elejtették. Ezáltal az erősebb állat friss húshoz jutott, a gyönge kiszelektálódott. Ha csak ’sima’ öngyilkosságot követett volna el, az erősebb döghúst lett volna kénytelen enni vagy éhen marad.

Sok mindent magunkkal hoztunk az állatvilágból, talán ezt is.

Olvastam itt a történeted és megdöbbentő. Tényleg kívánom a legjobbakat!

És sok pénzt! :) Ne hagyd magad! Ja és a gyógyszerektől ne várj sokat!

2010. jan. 19. 01:53
 25/31 A kérdező kommentje:

Kedves "utolsó"!

Köszönöm a bíztatást és a jókívánságokat!

Neked is minden jót kívánok! :)

2010. jan. 19. 21:57
 26/31 A kérdező kommentje:
01:53! Rákattintottam, a hasznos jelre és beadta, hogy szerintem a válaszod nem hasznos. Szóval nem én pontoztalak le!!! :)
2010. jan. 19. 22:02
 27/31 anonim válasza:
Én vagyok az előző.:) Köszi. Nem probléma a pontozás. A weboldalon ez itt az egyetlen ill. most már a második válaszom. '61%-ban adok hasznos válaszokat' :)) Haszontalan vagyok.:)
2010. jan. 25. 06:05
 28/31 anonim ***** válasza:

A BENNED LEVŐ FÁJDALMAT MÁSHOVÁ AKAROD CSOPORTOSITANI A LELKEDRŐL, A TESTEDRE!

A vagdosást megfogod bánni.

Minden apró nyom ami rajtad marad, bánni fogod!

Engem anno tönkretett egy csaj, vagdostam is magam, szépen, izületig, aztán rá 1 év böjt.

1 év böjt, magány, és elmentem pszichológushoz, TB lapú, 1 forintomba nem került.

Az 1 év böjt és sírás után megismertem egy lányt akivel már 2 éve vagyok együtt, boldogságban, a legmegbizhatóbb akit eddig megismertem.

Helyrejöttem pár antidepresszánstól, mint Cypralex, és Rivotril (előbbi kedvcsináló-kedélyjavító, utóbbi görcs-feszültségoldó.)

És azok a nyomok az egyedüli emlékei annak a rossznak, ami akkoriban tönkretette az életem, és fűvel fával csalt.

Bánom hogy ezek a hegek emlékleztetni fognak rá, amig élek.

2010. ápr. 7. 19:04
 29/31 Izééékeh11 ***** válasza:
100%

szija.

elősször is remélem minnél hamarabb rendbe jössz.tudod az embereknek vannak "csomagjaik" amiket mindenhová magukkal cipelnek.próbálj találni magadnak egy fiút aki tetszik,hidd el,ha van melletted valaki,sokkal könnyebb lesz a te csomagod is,ráadásul neki is segítesssz! :D

egyébként akik eddig szapulták,azoknak csak annyit mondok,hogy ők csak ne beszéljenek,nem mindenki lehet olyan mázlis kis s*ggfej,mint ők,hogy az egész életük szép és jó és soha nem érte őket semmi trauma,igaza volt abban is a kérdezőnek,hogy nem akaraterőn múlik,hogy mikor vagdossa magát,hanem azon,hogy mennyire dühös,mennyire van összezavarodva.én is vagdosom magam,egyszer például azért,mert az apám megvert egy olyan dolog miatt,amiről nem is én tehettem,és felmentem a szobámba,és a körzőmmel elkezdtem felvágni a bőrömet.ez szerintem nagyon jó feszültség levezetés,amúgy a szüleim kb annyira sz@rnak az életemre,hogy láttál már nem egyszer,hogy összevan vagdosva a karom,de egyébként nem érdekelte különösebben őket.

13L

2011. ápr. 30. 16:58
 30/31 Izééékeh11 ***** válasza:
*látták
2011. ápr. 30. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!