Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan rajtam kívül,...

Van itt olyan rajtam kívül, akinek hangulatingadozásai vannak?

Figyelt kérdés
Nekem állandóan az van. Van olyan nap, amikor reggel felelek és egész nap olyan vagyok, mint egy pokróc. Mindenkivel veszekszem, sokszor beléjük is kötök. Ilyenkor nem lehet hozzám szólni, mert egyből robbanok vagy pedig sírva fakadok. Ma például azért akadtam ki, mert a mosógép foltosan mosta ki a ruhákat. Teljesen kiakadtam és mindenkivel veszekedtem. Utána eltört a sajtreszelő én pedig sírva fakadtam. Miután kibőgtem magam, hirtelen teljesen jó kedvem lett. A családom már megszokta és nemnormálisnak vagyis bolondnak titulált. Miért történik ez velem? Mit lehet ez ellen tenni?

2013. dec. 21. 16:43
 1/5 kizcar ***** válasza:
95%
Nekem az a volt a legrosszabb, amikor már sírva néztem ki az ablakon, és az öngyilkosságon járt az agyam. Szerencsére nem minden nap vagyok ennyire szarul. Valamikor csak szimplán semmihez sincs kedvem. Vagy úgy érzem mintha nem is abban a világban volnék, ahol voltam úgy fél évvel ezelőtt.
2013. dec. 21. 17:13
 2/5 kizcar ***** válasza:
96%
Még annyi, hogy menj pszichiáterhez. Én megyek. Már meg is van az időpont.
2013. dec. 21. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Igen, voltam ilyen állapotban. Még ilyenebben.

De járok terápiára, és azóta rengeteget javult a helyzet.

2013. dec. 21. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nekem is fel kellene keresnem egy pszichológust.
2013. dec. 21. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
De még mennyire... itt vagyok én is. Én is tervezem, hogy meglátogatok egy pszichiátert...
2013. dec. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!