Ez milyen betegség?
Igazából régebben voltam pszichológusnál akkor generizált szorongást állapított meg. Valóban az?
Szóval a lényeg ,hogy szinte mindig de tényleg szinte mindig van valami. És ez a valami tökmindegy milyen tünet folyton a "legrosszabb" és kikészít és pánikba esek és nagyon rossz. Például szédülés, fájdalom, iszonyú fáradtság, vagy éppen iszonyú idegesség mindegyik egy kaptafára megy mert elviselhetetlennek érződik. Mindig az éppen aktuális a legrosszabb aztán jön a másik és az kínoz.
Mivel most munkanélküli pályakezdő vagyok sokat vagyok itthon egyedül, rossz kedvben ezért most nagyon rossz.
Milyen megoldás, gyógymódok vannak erre?
Pszichiáterhez benéztem pár hete és mindent elmondtam szépen körültekintően ő erre fel is írt két gyógyszert és még viccelődött is vele hogy az egyikből egy páciense napi 140 darabot szed be mert rászokott. Aha mondom oké...
Szóval valami más ötlet? Természetgyógyászat? mert végülis ez egyfajta negatív agykontroll...
ja nyugtatókra rá lehet szokni...
de ha nem esel túlzásba, akkor használ
meg mellé eljárhatnál pszichológushoz
a term.gyógyászat...háttö...esetleg a kineziológia, de ők is csak egy tanfolyamot végeznek el, gondolom kb ennyit is ér a tudásuk. vagy a másik verzió, aki vitaminokat javasol meg ilyen 'csodaszereket' vagy homeopátiás cuccokat,amiktől szintén nem fogsz meggyógyulni, ártani azért talán nem árt...
a többi aurahegesztés és barátairól meg ennyit [link]
Én azt javaslom, hogy menj el egy jó homeopátiás orvoshoz: meg fog gyógyítani. Fel fog tenni Neked rengeteg kérdést, hogy vannak-e más tüneteid is? pl. sietősség? hasmenés? utált dolgok? kedvenc ételek? és hogy mitől vagy jobban? mitől vagy rosszabbul?
Érdemes! Minél hamarabb, annál jobb! (és azt tudnod kell, hogy aki homeopata: az mind végzett orvos. Tehát nem lehetnek közöttük kontárok. Különben nem írhatják ki, hogy ők homeopátiás orvosok, csak, ha pl. gyermekorvosok vagy belgyógyászok, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!