NathanSzerver kérdése:
Régebben sok dolognak örültem, aminek mostanában nem. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Nem depresszió, nem arról van szó, hogy semmit sem értékelek, csak egy-két dolgot. Nem tudom, lehet h összefügg vele, elég gyorsan rákapok dolgokra, pl:elkezdek egy sorozatot nagyon gyorsan végig akarok szsladni rajta, sztem már nem normális módon, túl sokat gépezek, a legdurvább pedig a fentebb említett dolog, hogy nem igazán örülök semmilyen dolognak a szeretteimtől (nem tárgyi ajándékra gondolok) Ezzel mit lehetne kezdeni hogy ez elmúljon? lehetőleg pszichológus nélkül?(remélem jól írtam le)2013. dec. 11. 17:21
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen próbálj meg tudatosabb lenni ezzel kapcsolatban. Figyelj oda erre, és értékeld, amit a szeretteid tesznek érted (azért jó lenne egy konkrét példa, hogy megérthessük konkrétan a gondot).
Szerintem a sok gépezés is rájátszik, picit "ráuntál a világra". Próbálj meg kevesebbet a gépnél ülni, és legyél a családoddal, szervezz programokat a barátaiddal esetleg találj valami új hobbit :)
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben igyekszem köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 14. 17:05
4/5 homo ludensz válasza:
Az az én meglátásom hogy hiányzik valami az életedből,egy jó ízű beszélgetés,egy kirándulás a barátokkal vagy barátnőkkel. Most tél van sajnos nincs virág a kertben de menj el síelni,korcsolyázni. Utána jól fog esni a kaja a meleg szoba és egy jó könyv. Legyen egy hobbid és ne a net.Azon csak a levelezésedet intézd mert egy virtuális kapcsolat,játék,film az virtuális marad. Sokat vagy egyedül?
5/5 anonim válasza:
Lassan rájössz h legjobban a minőségi emberi kapcsolatkonak lehet örülni. Neked pedig nincs ilyen.
Még lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!